Familien Beckham
Familien Beckham

Beckhams fejrer deres første sex

David giver en tur til Paris, Victoria får en tatovering

16. maj 2006

Da David Beckham for nylig inviterede fru Victoria på en luksuriøs og romantisk weekend til Paris, var det ikke bare fordi han ville have lidt ekstra va-va-vroom ind i deres forhold. Næh, han ville faktisk fejre, at det var årsdagen for den første nat, han og Victoria tilbragte sammen (til interesserede dyrkede parret første gang sex den 8. maj 1997.)

- David havde husket deres første passionerede nat sammen gennem alle de år. Det var først, da de var alene sammen, at han mindede hende om, hvad det var for et jubilæum de fejrede, fortæller en sladdervoren ven om parrets Parisertur.

- Victoria huskede ikke på den nøjagtige dato, men hun blev fuldstændig  forbløffet, da David fortalte hende det over middag. Hun vidste, at hun var nødt til at mindes dagen med noget permanent.

Derfor har Victoria nu besluttet, athun vil have datoen for deres første elskov tatoveret på sin smækre krop. Det lille minde kommer til at pryde eks-Spice Girl'ens håndled, det kommer sandsynligvis til at være skrevet med romerske tal, og det bliver parrets faste tatovør, Louis Molloy, der kommer til at stå for tatoveringen.

Victoria har allerede bogstaverne DB tatoveret på sin arm.