Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Ben bytter J.Los forlovelsering

Stjernen bruger sit tilgodebevis hos juveleren til at købe en diamantring til sin nye kæreste

3. maj 2005

Da det celebre parløb mellem Ben Affleck og latina-baben Jennifer Lopez gik i opløsning, var et af de hotteste emner hvad der dog blev af den pink, 6,2 karat diamantring, Ben i sin tid friede til Jennifer Lopez med. Der gik næsten et år, før mysteriet blev opklaret: I februar i år kom det nemlig frem, at J.Lo gav smykket tilbage til Ben, som så leverede det tilbage til juveleren bag skønheden, Harry Winston. Og på den måde endte den dyre ring igen på det fri marked?

Men da Ben i sin tid leverede den ombejlede diamantring tilbage, kunne han ikke få pengene tilbage, selvom han gerne ville. I stedet fik han et tilgodebevis, og nu er han så begyndt at bruge af det. Med sit tilgodebevis har han nemlig købt en mægtig diamantring til den nye Jennifer i hans liv, kollegaen Jennifer Garner!

Jennifer Garners ring kostede dog bare sølle 2,8 mio kroner, og J.Los pink forlovelsesring var hele 7 mio. kroner værd, så der er stadig lidt ekstra penge til en grå dag. Eller som de ifølge en sladdervorn kilde sagde til Ben hos Harry Winston: Måske ville han have lyst til at købe et vedhæng eller en halskæde i fremtiden?

Og selv med Harry Winstons pris-niveau skulle der nok blive råd til det!