Bliv den ultimative telefon-flirter med disse tips

Også kendt som: Sådan sikrer du, at han aldrig lader telefonen ligge på lydløs i lommen

16. august 2016 af Tine Sandorf

Send søde sms’er, hotte fotos – eller kast dig ud i noget så old school som telefonsex! Der er masser af muligheder for en god flirt over mobilen ...

En sød sms

Når du vil starte en sms-flirt, er det en god idé at tænke ud af boksen. Med et kedeligt åbningsspørgsmål er der stor sandsynlighed for, at din besked ryger nederst i bunken af ting, han skal tage sig af. 

Tre spørgsmål, du IKKE skal lægge ud med:

‘Hvad laver du?’ er spørgsmålet, du kan stille, hvor som helst og til hvem som helst, men hvis han skal føle sig helt speciel, er det ikke velvalgt.

‘Hvem er du sammen med?’ kommer hurtigt til at virke meget mistroisk, hvis du ikke har en bestemt grund til at spørge ham om det. Spørg i stedet, om han har tid til at snakke. 

‘Hvorfor har du ikke svaret mig?’ afslører, at du har siddet og talt sekunderne, siden du sidst trykkede ‘send’. De fleste mænd tænder på at jage og på kvinder med et spændende liv, så selv om du har stirret på telefonen de sidste fire timer, er der ingen grund til at fortælle ham det.

Langt forspil 

Smid ham en sms, hvor du fortæller ham, at han kan finde dig i sengen, så snart han kommer hjem fra arbejde. Fortsæt flirten hele dagen, og fortæl ham lidt efter lidt, hvad du har lyst til at gøre ved ham. Så kan du være sikker på at få en supertændt og glad mand ind ad døren!

Send ham en sang

Har du og din kæreste engang danset tæt til I Will Always Love You, eller har han en yndlingssang, som han altid skråler med på? Så send ham et link til en YouTube-video med sangen. Det viser, at du kender ham, og at han er i dine tanker, selv når I ikke er sammen. 

Frække billeder 


Find dit motiv: Tag et billede af noget på kroppen, du er glad for, eller noget, du ved, han tænder helt vildt på.

Find en god vinkel: Tag dit billede lidt oppefra. Det får dig til at se slankere ud. 

Drop ansigtet: Måske kan du nøjes med at tage det fra halsen og ned? Så er du anonym, hvis det skulle havne i de forkerte hænder, og du undgår også at bekymre dig om at se sexet ud i hovedet, samtidig med du styrer telefonen. 

Pas på dig selv: Husk altid kun at sende afslørende billeder til én, du stoler på.

Telefonsex 

Vær sikker på, at han er frisk: Telefonsex er en speciel genre, som mange aldrig har prøvet, så læg op til, at du gerne vil prøve det, og find ud af, om han har det på samme måde, inden du giver ham det frække opkald.

Vælg det rigtige tidspunkt: Tjek, at han er alene, og at der ikke er fodbold i fjernsynet. 

Varm op: Send frække sms’er, så I er lidt tændte, inden du ringer ham op. Opfordr ham til at lægge sig under dynen og sætte noget musik på, mens du gør det samme.

Sig det, du tænker: Når du har ham i røret, er det bedste, du kan gøre, at fortælle ham med kælen stemme, hvad du har på, hvor du har dine hænder, og hvad du gør ved dig selv.

Få flere tips til, hvordan du får den perfekte flirt op at køre lige her – så er du også klar på at flirte, når du en dag skal mødes med ham den søde.

Du vil (garanteret) også kunne lide