Brad Pitt
Brad Pitt

Brad babysitter Angelinas børn

Godten flyver fra Canada til New York for at passer ungerne

31. august 2005

Brad Pitt har aldrig lagt skjul på, at han er vild med børn ? og børn er tilsyneladende også vilde med ham. I hvert fald har godten på ingen tid fået et helt fantastisk forhold til Angelina Jolies to adoptivbørn, 4-årige Maddox og den halvt år gamle Zahara. Rygtet vil vide, at Maddox allerede længe har kaldt Brad for far, og i stedet for at shoppe designer-møbler med eks-fru Jennifer, går Brads weekender nu med besøg på dinosaur-museer og børnefødselsdage.

Og Brad klager ikke - tværtimod. Han er nemlig vild med de to børn. Hvor vild demonstrerede han for nylig, da han fløj hele vejen fra Canada til New York, for at babysitte børnene, mens Angelina filmede.

- Brad Pitt så helt naturlig og tillidsfuld ud med Angelinas børn. Han virkede tilfreds og meget glad. Han ligner den perfekte familiemand, når han er med Zahara og Maddox, og de elsker ham tydeligvis, fortæller en sladdervoren kilde, der så Brad og børnene, mens Angelina arbejdede.

De mange sladdervorne rygter til trods, taler Brad og Angelina dog stadig ikke om deres forhold offentligt. Men Brad har efter sigende hyret Tom Cruises eks-pr-mand til at offentliggøre "nyheden" en gang inden alt for længe. Vi må dog nok vente på, at Brads og Jennifer Anistons skilsmisse bliver endelig ? det sker den 2. oktober, hvor Jennifer også siger farvel til efternavnet Pitt, som hun tog, dengang de to blev gift.

Du vil (garanteret) også kunne lide