Brad Pitt
Brad Pitt

Brad Pitt køber vielsesringe

Der er bryllup i udsigt for Brad og Angelina

20. december 2005

Det er lidt af en trist julegave ? for os i hvert fald, ikke for stjernerne selv: Alverdens lækreste hunk er forevigt på vej væk fra singlemarkedet. I går kom det frem, at Orlando Bloom har købt en forlovelsesring til Kate Bosworth og at Tobey Maguire overvejer at fri til sin kæreste, og nu vil rygtet så vide, at Brad Pitt følger trop. Han har nemlig været på indkøb og erhvervet sig et par smukke vielsesringe?

Og det er i sagens natur ikke hvilke som helst ringe, Brad har investeret i: Han har nemlig købt et par smukke vintage-vielsesringe fra Cartier. Så må man søreme håbe, at Angelina kan lide dem; det er nemlig kun et par dage siden, det kom frem, at Angelina er så glad for sin selvstændighed, at hun ikke umiddelbart er vildt begejstret ved tanken om at gifte sig igen. Heller ikke selvom hun har scoret verdens lækreste mand.

Men noget tyder dog på, at Angelina har skiftet mening ? rygtet vil i hvert fald vide, at Brad og Angelina planlægger et romantisk buddhistisk bryllup i Brads hjem i Malibu (eller er det et mindst lige så romantisk bryllup i Georges Clooneys hjem ved Como-søen i Italien?). Uanset hvad bliver ceremonien ikke juridisk bindende, for der er ikke tale om et traditionelt bryllup ? men parret vil dog bytte ringe foran en præst.

- De vil ikke have en traditionelt bryllupsceremoni, fordi det har de begge haft i tidligere forhold, siger en sladdervoren kilde om turtelduernes bryllupsplaner.

Og bryllup eller ej: Forholdet er allerede så officielt, at Brad har søgt om lov til at adoptere Angelinas to adoptivbørn, 4-årige Maddox og 10 måneder gamle Zahara.