Bruger du smileys? Så får du mere sex

Er du single, og bruger du mange smileys - så har du et aktivt sexliv. Det viser en ny undersøgelse nemlig

11. februar 2015 af Marianne Fischer

“Hvad mener han med det?” Har du nogle gange problemer med at fornemme stemningen i sms’er eller mails, eller er du tit i tvivl om, hvorvidt nogen opfatter dine beskeder forkert? Ja, så er du langt fra den eneste. Heldigvis findes emojis, der kan få ethvert buskab til at glide lidt lettere ind - og vi er flere, der dagligt hylder det lille gule ansigt, fordi det redder os fra (mange) akvavede øjeblikke! 

Nu viser en ny undersøgelse fra datingsitet Match.com, at emojis også er udtryk for dit sexliv. Er du single og flittig bruger af smileys, så skulle du have et aktivt sexliv. Faktisk peger undersøgelsen også på, at jo flere små figurer du bruger, desto mere sex har du.


Kysse-emojis

Ifølge tallene fra undersøgelsen har kvinder i alderen 20-40 år, der bruger kysse-emojis, også nemmere ved at opnå orgasme end andre. Forskeren bag undersøgelsen Ellen Fisher forklarer det med, at kvinder, der bruger emojis, er meget optagede af at finde partnere, der opfatter evner inden for kommunikation som vigtigt.

Større chance for bryllup

Når du kaster om dig med smileys, har du både mere sex, går mere på date og har mere end dobbelt så stor chance for at blive gift, som dem der ikke gør det.

Mon ikke du ved, hvordan din næste sms eller mail kommer til at se ud?

Læs også: 5 tegn på at han ikke er interesseret i dig