Da hun blev kaldt tyk, lavede en britisk model denne fotokampagne for at hylde kvinder

Wauw, de er smukke

5. september 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi elsker ærlige og stærke kvinder, som tør stå op for sig selv. Tidligere har vi set både den unikke fotokampagne, der værdsætter kvinders forskellighed og den seje pige, Marimar Quiroa, som trods en alvorlig sygdom og ondskabsfulde kommentarer, nu giver tusindvis af følgere skønhedstips på YouTube.

All Woman Projekt

Og nu er der dømt girlpower med 1000 km/t i kampagnen All Woman Projekt. For ikke nok med at smukke kvinder står foran kameraet – resten af teamet er også af hunkøn, lige fra fotografer til stylister og designere. Kampagnen blev startet af den britiske model Charli Howard, efter at hun fik at vide fra sit tidligere modelbureau, at hun var “for stor” og “i dårlig form”. 

Charli Howard blev rasende og sagde op med et opslag på Facebook, hvor hun skrev, at jo flere modeller, der tvinges til at tabe sig, des flere designere bliver nødt til at lave tøj til små størrelser – og des flere unge piger bliver syge.

På sit nye modelbureau, MUSE Management, har hun mødt modellen Clémentine “Clem” Desseaux, som udover sit modeljob har en kropspositiv blog.

© All Woman Projekt, Heather Hazzan and Lily Cummings

Sammen lavede de fotokampagnen All Woman Projekt. De to seje modeller vil sammen med resten af kvindeholdet vise, at alle kvinder er smukke – uanset størrelse og form! Charli Howard og Clémentine Desseaux poserer i kampagnen med otte andre modeller – blandt andet Iskra Lawrence, som også tidligere har kæmpet imod det typiske kropsideal i fotokampagnen #Dontmindthegap

Selvsikkerhed, girlpower og positivitet

Clémentine siger i et interview med SELF, at kvinderne ønsker at udvide deres fotokampagne til ikke kun at vise modeller men også blandt andet atleter, skuespillere og forretningskvinder.

Vi tager hatten af for den selvsikkerhed, girlpower og positivitet, der står bag fotokampagnen. Se billederne af kvinderne her, som vises præcis, som de er!

© All Woman Projekt, Heather Hazzan and Lily Cummings
© All Woman Projekt, Heather Hazzan and Lily Cummings
© All Woman Projekt, Heather Hazzan and Lily Cummings
© All Woman Projekt, Heather Hazzan and Lily Cummings