De 15 bedste ting ved at have en roomie

Chandler ville bare ikke have været den samme uden Joey – eller omvendt!

8. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

1. Søndag er ikke ugens mest ensomme dag. Én person, der futter rundt i nattøj og spiser pizza-rester = lidt trist. To personer, der gør det samme = hyggeligt!


2. I er to om at løse uventede og uoverskuelige kriser. Som for eksempel den due, der er fløjet ind i lejligheden, eller det stoppede toilet.


3. I kan skiftes til at gøre rent. Eller måske endda gøre det sammen, mens I hører Backstreet Boys og skråler med.

7 ting, du glemmer at gøre rent, som du virkelig, virkelig burde


4. Din roomie er ét af de særlige og sjældne mennesker, du kan være sammen med uden at snakke med. Ahh, stilhed og tosomhed på samme tid. Ligeså lækkert som chips med dip.


5. Der er et andet menneske, der holder øje med, at du er i live. Så behøver din mor heller ikke ringe og tjekke to gange om dagen.

10 irriterende ting, mødre gør (uden at vide det)


6. Det hjælper dig til at holde orden. Hvis der ikke var nogen, der kiggede, kunne opvasken og skraldeposen godt få lov at stå i et par dage, men du vil ikke have, at din roomie skal se, hvor klam du i virkeligheden er.


7. Når der pludselig er ‘Pretty Woman’ i fjernsynet, er I to, der kan se den sammen. Optur! Og så på en tirsdag!

Test dig selv: Hvor mange af de største chick flicks har du set?


8. Der er altid en ekstra hånd i nærheden. Alle, der har prøvet at folde et lagen sammen alene, ved, at det er en fysisk umulighed.


9. I kan skiftes til at lave mad. Det er surt at lave mad til sig selv – og det er surt at lave mad hver aften. En roomie (eller en kæreste, som arbejder på et pizzaria) er den perfekte løsning på det problem.


10. Det er god træning til, når du skal bo sammen med en kæreste. Hvis du troede, du skulle være large for at bo sammen med en veninde, så vent, til det er en mand, der flytter ind!

Sådan er det at bo sammen med en mand, der roder


11. I får jeres egen indforståede humor og kan grine af ting, som ingen andre forstår. Kan du huske dengang...? Nej, det er der ingen, der kan – undtagen din roomie!


12. I kan støtte hinanden. Pludselig er der en af jer, der bliver droppet af en kæreste eller oplever dødsfald i familien, og så er det ufatteligt rart at tænke på, at næste kram venter lige på den anden side af døren, hvis du får brug for det.

18 ting, vi alle skal igennem, når vi har kærestesorg


13. En roomie holder dig inde i kampen. Det er sværere at blive liggende under dynen, når der er et andet menneske, der opdager det og spørger, om du er syg. Det fungerer faktisk lidt ligesom, når du fik lyst til at pjække, mens du stadig boede hjemme.


14. I kan gøre hinanden tjenester. Kan du lige tage mine jeans med i din vask? Super! Så laver jeg ekstra salat, du kan få med på madpakken.


15. Det er mere legitimt at købe hverdagsslik, når I er to om at spise det. Hvad?!? Vi hygger jo!