Ung kvinde nyder at bo alene
Kan du genkende disse ting ved at bo alene?© Getty Images

De 21 bedste ting ved at bo alene

Lad være med at fortælle en kommende kæreste om nummer 17. Så vil vedkommende bare føle sig snydt...

16. februar 2023 af Sara Møller Christensen og Frederikke Brinkborg Jønsson

1. Du kan danse, som om ingen kigger. Og der ER vitterligt ingen, der kigger. Ergo kan du forblive i troen på, at det ser megasprødt ud.

2. Du kan spise is med chips til aftensmad. Og der er ingen, der kan stoppe dig!

3. Du kan høre din yndlingsmusik – ligeså højt du vil – uden at skulle tage hensyn til nogen. Borset fra dine naboer...

4. Du kan synge med på alt. Og hvis du ikke kan teksten, finder du den bare på din telefon og synger med ud fra den. Hvem skulle opdage det?

5. Det er virkelig sundt for tarmene. For du behøver aldrig undertrykke din krops signaler og holde noget inde. Og apropos:

6. Du kan gå på toilet for åben dør. Hver gang! 

7. Du kan se Grey's Anatomy ligeså mange gange, du vil. Og tudbrøle over de samme sørgelige scener igen og igen.

8. Du behøver aldrig stille puderne pænt i sofaen efter en tv-aften. Så ville hele din aftens gode arbejde med at forme dem efter din ryg jo være spildt.

9. Du bestemmer selv, hvor meget dit tøj skal fylde i lejligheden. Andre har et børneværelse – du har et tøjværelse (inklusiv meget få fejlkøb).

10. Du kan drikke af flasken. Og spise cornflakes af pakken (og når vi siger cornflakes, mener vi Coco Pops). 

11. Når du kommer stangstiv hjem fra byen, er der ingen, der opdager det. Så du behøver ikke fortælle nogen, at du forsøgte at varme pomfritter på brødristeren og var nødt til at sove i dine stiletter, fordi du ikke kunne åbne remmen.

12. Du kan tage et one night stand med hjem, når du har lyst. Så kan personen også hjælpe dig med at åbne remmen på dine stiletter.

13. Du kan tale med dig selv. Eller din kat. Eller din toastmaskine. Og alle delene er helt okay.

14. Det kan godt være, der nogle gange er klamt, men i det mindste er det dine egne bakterier. Og alle ved, at de er mindre klamme end andres.

15. Du skal ikke tage hensyn til en roomie. Dit rengøringsskema består af en post-it med teksten: ‘Det skal du ikke tænke på nu, søde. Det kan godt vente til i morgen.’

16. Du kan lade som om, du ikke er hjemme, hvis du ikke orker uventet besøg. På den måde kan du hygge videre alene, OG du undgår at skulle forklare, hvorfor du ikke åbnede døren.

17. Du behøver aldrig tage tøj på, hvis du ikke har lyst. Farvel, bh! (Ovenstående punkt kan være særlig brugbart, hvis nogen skulle komme uventet forbi).

18. Faktisk er ‘bo alene’ bare et andet ord for nudistklub. Men det er en eksklusiv klub, hvor det kun er dig, der har medlemsskab. Nyd det!

19. Hvis du ikke kan det i forvejen, lærer du at lave mad. Eller finde rabatkoder til Wolt.

20. Du får lov til at indrette dit hjem PRÆCIS, som du vil have det. Du kan købe lige så mange planter, som du vil, uden at nogen kommenterer det.

21. Du kan bruge penge på lige det, du har lyst til uden at tage hensyn til andre. Du kan Prioritere trangen for Nutella fremfor nødvendigheden af “rigtig” aftensmad.