De her udfordringer kan jeres forhold klare, hvis det er ægte kærlighed

Hvor mange af disse problemer har jeres forhold overlevet?

1. november 2015 af Tine Sandorf

1. Den ene af jer er venner med sin eks
Hvis jeres forhold er solidt og ærligt, er det ikke noget problem, at den ene af jer (eller jer begge to) er venner med sin eks – så længe det ikke bliver holdt skjult, og I kan tale åbent om, hvordan I har det med situationen, så der ikke opstår jalousi, som I ikke kan styre.

2. I er adskilt
Vil en af jer ud at rejse, på et studieophold i udlandet eller søge et job langt væk? Adskillelse er umiddelbart noget, som de fleste par frygter, men er det ægte kærlighed kan jeres forhold klare, at I hver især udlever jeres drømme og ønsker, for I har jo et helt liv at være sammen i. 

Læs her, hvordan I får et langdistanceforhold til at fungere.

3. I er i en periode, hvor I arbejder meget
Meget arbejde er en kærlighedskiller, men ægte kærlighed kan klare det, hvis I husker på, at I begge to elsker hinanden lige så meget, når I har travlt, som når I ikke har travlt, selvom I i en periode måske ikke har så meget overskud til at vise det.

4. Den ene af jer har en nedtur
Det tærer på forholdet, når den ene part ikke er på toppen, og derfor er det netop i sådan en situation, at I skal bevise overfor hinanden, at jeres kærlighed er ægte. Vær der for hinanden, og acceptér, at I ikke får så meget igen, som I giver, når den ene af jer ikke er på toppen.

5. I har sygdom i familien
Forståelse, støtte og medfølelse følger med ægte kærlighed, og det er netop, hvad der skal til, hvis den ene af jer oplever noget tragisk i sin familie.

6. I er i pengenød
Økonomi er noget af det mest uromantisk – og alle, der har prøvet det, ved, at en tom bankkonto kan fylde virkelig meget. Men er jeres kærlighed dyb og ægte, formår I at tale åbent om jeres frustationer og lægge en fælles plan for at komme ud af nøden. Penge og prestige betyder nemlig ikke alt.