Denne nye boligtrend er supernem og helt gratis at lave selv

Det kræver så lidt, men giver dig så meget

20. september 2016 af Sabinas Verden
Vores DIY-ekspert Sabinasverden giver sit bud på, hvordan du kan give dit hjem en makeover med nye botanik kunstværker. Pressede blomster er noget af det hotteste og smukkeste at udsmykke dine vægge med i 2016 - og tilmed GRATIS!

Tag på skovtur med kæresten eller din veninde og gå efter bregner, vinrøde blade og dekorative blomster. Du kan enten sammensætte dit eget værk eller lade de pressede blomster pynte hver for sig.

DIY: Botanik - sådan bringer du naturen ind i din stue
© Sabinas Verden

Sådan gør du

  1. Saml dine blomster og blade og lad dem tørre i pres i et par uger. Bladene må ikke overlappe hinanden og skal lægges forsigtigt i pres. Når først de er tørre, kan du ikke ændre form og fylde. 
  2. Læg dine blomster og blade i pres i en stor tyk mobbedreng eller mellem nogle aviser under sengen. Blomsterne kan godt smitte af, så brug avispapir eller køkkenrulle mellem blomsterne i dine yndlingsbøger.
  3. Placer forsigtigt dine tørrede blade og blomster i rammen og lad dine kunstværker pynte i stuen, på badeværelset eller i entreen.  
DIY: Botanik - sådan bringer du naturen ind i din stue
© Sabinas Verden
Er du på jagt efter en nem og cool DIY ramme, kan du tyvstjæle denne HOW-TO-GUIDE på Sabinasverden, der også er blevet nomineret til Blogprisen 2016 i kategorien 'Håndværk og kreativitet'.
Få dit daglige DIY-fix på Sabinasverden på INSTAGRAM.
DIY: Botanik - sådan bringer du naturen ind i din stue
© Sabinas Verden