Type A eller B personlighed
© iStock

Der findes åbenbart to personlighedstyper – er du A eller B?

Og nej, det handler ikke om, hvor længe du kan sove om morgenen

23. november 2017 af Sarah Lyster Nielsen

Du har med garanti hørt om A- og B-mennesker i forbindelse med døgnrytme, men faktisk findes der også type A og type B baseret på personlighed.

Type A er meget konkurrencemindet, selvkritisk, utålmodig, har en kort lunte og har tendens til at blive stresset eller tidspresset.

Til gengæld er A også proaktiv, god til at multitaske, velorganiseret og meget hårdtarbejdende, fordi type A stræber efter perfektion

Type B, til gengæld, er type A’s diametrale modsætning. Type B går ikke så meget op i tid og deadlines, stresser ikke, konkurrerer kun for sjov og er generelt mere afslappet og tolerant.

De gør helst kun én ting ad gangen, de er meget tålmodige, og de er mere reflekterede end folk, der er type A. På den anden side overspringshandler de også mere, tager lettere på tingene og er slet ikke lige så ambitiøse som type A. 

Så hvis du er typen, der stresser meget og går i spåner over deadlines, er du måske type A, og hvis du er lidt mere chill og tager tingene, som de kommer, er du nok tættere på type B.

Kan du genkende dig selv i én af typerne – eller måske begge to?

Kilde: Keydifferences

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.