Derfor er nytårsaften en fed aften – også når festen er en skuffelse

Selv hvis du synes, det er årets mest overvurderede aften, kan du vælge at se det hele fra den lyse side

31. december 2015 af Tine Sandorf

1. Der er god mad og masser af champagne – og hvis ikke der er det, så skynd dig at købe store mængder champagne. Når de er drukket, lægger du alligevel ikke mærke til maden.

2. Du kan tage sort tøj på, uden at nogen beskylder dig for at være kedelig. Og vi er jo trods alt en del, der elsker at gå i sort tøj.

3. Du får mulighed for at starte på noget nyt. Så kan det godt være, at dine nytårsforsætter ikke holder mere end et par dage, men du har i det mindste muligheden, og det kan faktisk lade sig gøre at få forsætterne til at holde.

4. Du kan drikke dig fuld – og stadig holde dit nytårsforsæt om ikke at drikke dig fuld i det nye år. Så længe du starter til nytårstalen, skal du nok nå det inden midnat.

5. Der tikker kærlige beskeder fra nær og fjern ind på din mobil. Det kan godt være, at der kun kommer en fra din mor og en gruppebesked, som din gamle gymnasieveninde har sendt til alle i sin telefonbog, men de varmer stadig.

6. Du kan sige alle de kærlige ting, som du ikke har fået sagt hele året – uden at virke sentimental, for alle gør det.

7. Du kan svine virkelig meget, uden at nogen kan sige noget til det. Du har sikkert udsat dine veninder for mange ting i fuld tilstand, men hvilke andre aftener på året synes din veninde, at det er helt i orden, at du kaster om dig med konfetti i hendes lejlighed og sprayer underligt neonfarvet dims ud over hende?

8. Der er noget flot at kigge på – selv hvis du er typen, der er bange for fyrværkeri, må du da indrømme, at det er ser pænt ud på den anden side af ruden.

9. Ingen kan forlade festen, fordi det er umuligt at finde et transportmiddel – men hey, så er det i det mindste ikke en af de aftener, hvor alle festdeltagerne bliver spredt efter ingen tid.

Du vil (garanteret) også kunne lide