Det siger din sovestilling om dig

Sover du altid i samme stilling? Læs her, hvad det siger om dig

25. februar 2016 af redaktionen

Fosterstilling

Du er hård udadtil, men følsom indeni. Du er formentlig genert, når du møder nogen for første gang, men slapper hurtigt af igen. Fosterstilling er den mest populære soveposition - 41% sover i denne stilling. 

På siden

Sover du på siden med begge arme ned langs siden, er du nem at omgås, social og kan lide at være populær. Du stoler som oftest også på andre mennesker - men du kan være godtroende.

Armene foran dig

Er du typen, der ligger på siden med armene strakt ud foran dig? Så er din natur udadtil at være åben, men du kan være mistænksom og kynisk bag facaden. Du er lang tid om at tage beslutninger, men har du først gjort det, vil du næppe skifte mening.

Soldaten

Ligger du på ryggen med begge arme ned langs siden, er du generelt stille og reserveret. Du sætter høje standarter for dig selv og andre og tager afstand fra enhver form for slinger i valsen. 

Frit fald

Sover du på maven med hænderne oppe ved puden og drejet hoved? Så er du selskabelig og pågående, men kan være nervøs og tyndhudet indeni. Du kan ikke lide kritik eller ekstreme situationer.

Søtjernen 

Er din yndlingsstilling at sove på ryggen med armene oppe ved puden, er du en god ven, fordi du altid er klar på at lytte til andre og tilbyde hjælp. Du kan ikke lide at være centrum for opmærksomhed.

Kilde: Flatseats.com

Bragt første gang i Woman nr. 161