Sur kat
© Giphy

Disse 9 ting vil vi brokkerøve ufatteligt gerne have, at vores veninder skal vide

Bare fordi vi brokker os, betyder det ikke, at vi er sure eller i dårligt humør

31. januar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Ofte lægger vi slet ikke mærke til, at vi brokker os meget. Faktisk kan vi ævle om, hvor irriterende det er, at vejret er så voldsomt koldt i over en halv time, før vi bliver opmærksomme på det.

2. Bare fordi vi brokker os, betyder det ikke, at vi er sure eller i dårligt humør. Overhovedet ikke faktisk. Det lægger helt naturligt til os lige at nævne de irriterende ting, vi har oplevet den seneste måneds tid, og selvom det hele virker meget negativt, er det egentlig bare for at give status på vores liv.

Rachel, Friends
© Giphy

3. Det er heller ikke ensbetydende med, at vi er dovne. Okay, nogle gange er det altså. Når vi brokker os over, at vi aldrig har noget i køleskabet, kan du godt være ret sikker på, at det er, fordi vi ikke liiiige kan overskue indkøbsturen ned i Netto efter en lang dag på arbejde.

4. Faktisk kan vores brokkeri være resultatet af, at vi er lidt for perfektionistiske eller følsomme. ‘Hvorfor satte hun ikke mere pris på, at jeg havde lavet den vildeste middag?’

5. Vi brokker os ofte over ting, der kan være ligegyldige i dine øjne. Nogle gange er det bare for at snakke – andre gange er der mere bag vores flueknepperi. Hvis det er et større problem, der er skyld i vores brok, kan det faktisk være utroligt svært for os at tage hul på det. Så er det sommetider nemmere at komme med et par hints i form af lidt småbrokkeri.

6. Du er ikke den eneste, der har sendt denne grumpy kat til os. Og please gør det aldrig igen!

Sur kat
© Giphy

7. Vi ved godt, at det er os, som har et problem. Vi er sandsynligvis blevet gjort opmærksomme på, at vi har tendens til at brokke os mere, end vi glæder os, og det er ikke din skyld, at vi er, som vi er. Tag det derfor ikke personligt, når du bliver udsat for vores brok.

8. Du må altså gerne fortælle os, at NU skal brokkeriet stoppe for i dag. Det er en naturlig del af os at brokke os, og derfor kan det være ufatteligt svært at stoppe, fordi vi ikke lægger mærke til det. Vi bliver derfor ikke sure, hvis du gør os opmærksomme på, at vi har brokket os lige lovligt meget i dag. Du gør os en tjeneste!

9. Det betyder meget for os, når du giver os ret i vores brokkeri – eller når du er uenig og fortæller din ærlige mening. Den del af vores brokkeri, som reelt er et problem for os i vores hoveder, bliver vi vildt taknemmelige for at høre din mening om. Vær' ikke bange for at fortælle os det – det værste, der kan ske, er, at vi brokker os over, at du er liiiidt for ærlig...

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.