Instagram | Sofie Linde
© Instagram @sofielinde1

Disse 9 vanvittigt seje powerwomen er du nødt til at følge på Instagram

Vil du inspireres?

28. marts 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Er du (også) en af dem, som tjekker Instagram mange gange dagligt? Så følger du sikkert allerede en masse spændende Instagrammere. Vi har dog samlet en række vanvittigt seje og inspirerende kvinder, som du simpelthen er nødt til at følge på Instagram, hvis du ikke allerede gør det. 

1. Ashley Graham

Plussize-modellen Ashley Graham har lavet badetøj i alle størrelser for at få dejlige kvinder til at føle sig endnu bedre tilpas. Hun deler mange smukke selfies og billeder af sin krop på sin profil, og så er det altså rimeligt sejt, at hun engang har fået lavet sin egen Barbiedukke efter sin kropsform!

Følg hende her.

2. Alicia Keys

Alicia Keys er en utroligt inspirerende kvinde. Hun besluttede sig tilbage i 2016 for at droppe makeup i en lang periode, fordi hun var træt af at skulle dække sit ansigt til. Hun frygtede dog, at hendes naturlige udseende ikke var godt nok. Det er vist noget, vi alle kan tage til eftertanke, for hun viser, at du er smuk og skøn, præcis som du er. 

Følg hende her.

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

3. Sofie Linde

Danske, dejlige Sofie Linde skal naturligvis også på listen over badass kvinder, vi elsker at følge på Instagram. Udover at være en sej og smuk X Factor-vært, er hun også latterligt sjov, og du kan godt glæde dig til at få et smil på læben af Sofies opslag med hende selv, kæresten Joakim og lille Trine.

Følg hende her.

4. Dascha Polanco

Orange Is the New Black-stjernens Instagramprofil kan du forvente masser af røde læber, inspirerende citater og smukke outfitbilleder. You go, girl!

Følg hende her.

A post shared by DASCHA POLANCO (@sheisdash) on

5. Beyoncé

Vi kommer ikke udenom det. Queen B er naturligvis med på listen og seje powerwomen. Hun er i sandhed en strong, independent woman

Følg hende her.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

6. Lena Dunham

Den 31-årige skuespiller, manuskriptforfatter, instruktør og forfatter Lena Dunham kan i den grad lidt af hvert. Hun har lavet den geniale serie Girls, hvor hun selv spiller hovedpersonen Hannah. Sikke et arbejde! Hvis du af en eller anden (meget mærkelig) grund endnu ikke har set Girls, har vi samlet otte grunde til, at du skal gå i gang med det samme lige her.

Følg hende her.

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

7. America Ferrera

En anden sej skuespillerinde, du er nødt til at følge på Instagram, er America Ferrera. Hende kender du blandt andet som Carmen i Fire veninder – et par jeans. Den seje kvinde kæmper især for ligestilling, hvilket tydeligt ses på hendes Instragramprofil. 

Følg hende her.

8. Petra Nagel

Danske Petra Nagel er virkeligt en powerwoman! Hun har med programmet Petra elsker sig selv sat fokus på, hvordan vi lærer at elske vores kroppe. Hun er en vildt inspirerende og sjov kvinde, og på hendes profil kan du blandt andet følge med i hendes graviditet og hverdagen med kæresten Asbjørn. 

Følg hende her.

A post shared by Petra Nagel (@petra.nagel) on

9. Tess Holiday

Til dette billede skriver Tess, at alle de kvinder, som har naturlige bryster der naturligt peger nedad ligesom hendes, er smækre og lækre ligesom hende selv. Tja, det siger vist det hele, ikke? Hun er vildt inspirerende!

Følg hende her.

A post shared by Tess💥 (@tessholliday) on

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.