Kvinde, som elsker sko
© iStock

Disse højhælede sko er GENIALE – også hvis du skal danse hele natten lang

Aldrig igen skal du gå hjem fra byen i bare fødder!

30. november 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

At komme gående i stiletter på arbejdet eller i byen kan se så forbandet stilet ud. Men lad os nu være ærlige. Efter (højst!) en time i de høje sko begynder en konstant svien og trykken at brede sig på dine ømme fødder. 

Især hvis du er sneakerspige, kan det være angstprovokerende at skulle have de høje sko på en hel aften, men bare rolig. Nu er din drømmesko nemlig blevet opfundet!

Hælen kan tages af, når fødderne bliver trætte

Tager du nogensinde ekstra sko med i tasken, så du kan påbegynde din festlige aften med stiletter og skifte til nogle fladere sko senere, når du rammer dansegulvet

Det behøver du aldrig gøre igen, for mærket Mime et Moi har nemlig opfundet en sko, hvor hælen kan tages af, og en fladere hæl i stedet kan sættes på.

For os, der egentlig ikke går i høje sko, er denne opfindelse GENIAL – så er vi nemlig ikke tvunget til at have de høje stiletter på hele aftenen. 

Du kan få skoen med tre hælestørrelser: flade, mellem og høje og udover at være supersmarte, ser det også utrolig simpelt ud at påføre de forskellige størrelser. Se selv videoen herunder.

Trods regn, sten på fortorvet og andre menneskers dømmende blikke er det rarere at gå på bare fødder end at gå hjem i høje stiletter efter en lang aften i selskab med dans og alkohol, og denne geniale opfindelse vil derfor spare os for utallige barfodede gåture hjem fra byen. 

Derfor er der kun én ting at sige: Tak!

Skoene kan fås på Mime et Moi's hjemmeside fra ca. 1.300 kr.

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her.