Disse kvinder har den bedste reaktion, da de ENDELIG ser sig selv tegnet som Disney-prinsesser

“Jeg har aldrig kunnet se mig selv i én eneste af Disney-prinsesserne”

22. februar 2016 af Sara Møller Christensen

De fleste af os har sikkert én bestemt Disney-prinsesse, som vi identificerer os med. For alle os med rødt hår er det Ariel, brunetterne er Belle, og alt efter alderen er blondiner enten Askepot eller Elsa fra Frost, som for øvrigt snart bliver til en musical.

Men hvad hvis du var vokset op uden at kunne genkende dig selv i én eneste af Disney-prinsesserne? Det er tilfældet for de fire kvinder i videoen herunder, som alle repræsenterer en kvindetype, der simpelthen ikke findes blandt de klassiske prinsesser.

Det må kunne få en tåre frem hos de fleste små piger – og der er ellers nok tudeøjeblikke i Disney-filmene i forvejen.

Men for nylig fik de fire kvinder en helt unik chance for at se sig selv som Disney-prinssesser, da de blev tegnet af en illustrator fra Disney. Deres reaktion var ret fantastisk – og det samme var tegningerne for den sags skyld.

Se begge dele i videoen herunder, som er endnu et fantastisk bidrag til bølgen med at gøre legetøj mere realistisk. For eksempel har Barbie også for nylig fået en mere realistisk makeover, ligesom vi har set en reklame, hvor en dreng legede med Barbie.

Hvis du er vild med Disney, vil du sikkert også elske at høre Disney-prinsesserne synge på deres originalsprog. Det lyder ret fantastisk! Og så skal du også se en pige med Downs Syndrom blive forvandlet til Disney-prinsesser – det kan ikke undgå at få dig til at smile!