Mandy Harvey, America’s Got Talent
© NBC, America’s Got Talent

Døv sangerinde imponerer Simon Cowell og giver os de vildeste kuldegysninger

Okay, America's GOT talent!

19. juni 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi elsker, når store, kendte stjerner overrasker og brager igennem på scenen, men vi er mindst ligeså imponerede, når ukendte talenter overrasker os med deres vilde evner. 

29-årige Mandy Harvey er en af dem, som virkelig har givet os kuldegysninger. For nylig overraskede hun nemlig både dommere, publikum, seere, sin utrolig stolte far og sig selv på scenen i America’s Got Talent.

Bare tæer og tegnsprogstolk

Mandy har været døv, siden hun var 18 år, og hun har derfor en tegnsprogstolk med på scenen. Hun har sunget, siden hun var barn, men hun mistede musikken, i takt med at hun mistede hørelsen.

Heldigvis lærte hun musikken at kende igen ved hjælp af hukommelsen fra de muskler, hun bruger, når hun synger. Hun kan holde tempoet i sine sange ved at føle vibrationerne i gulvet – og derfor optræder hun i bare tæer.

“Jeg ville gøre mere end bare at give op”

Mandys optræden er helt igennem fantastisk og inspirerende, hvilket får dommeren Simon Cowell til at trykke på The Golden Buzzer – en knap, der sender Mandy direkte videre til talentkonkurrencens live shows.

Og ikke kun Mandys stemme er smuk. Hendes budskab om at tro på sig skinner i den grad igennem i sangen Try, som hun selv har skrevet. 

“Efter jeg mistede hørelsen, gav jeg op, men jeg ville gøre mere med mit liv end bare at give op,” fortæller hun. 

Om vi får kuldegysninger og har lyst til at give Mandy et ligeså stort kram, som Simon Cowell giver hende? Ja, for vi kan vist alle lære noget af denne inspirerende sangerinde!

Se Mandys fantastiske optræden her:

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.