Julekugler med gin indeni
Årets pynt til juletræet er i den grad reddet! © Find Me a Gift: The Lakes Gin Filled Baubles

Du kan købe julekugler med gin indeni – og vi kan slet ikke få armene ned over det

Endelig kan du pynte juletræet med alkohol

4. oktober 2018 af Michelle Andersen

Er du, ligesom os, ellevild med både jul og gin, så er der virkelig gode nyheder på vej. Nu kan du nemlig købe julekugler med gin indeni! Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke! 

De alkohol-fyldte julekugler er dette års helt store trend, når det kommer til juletræspynt (og vi forstår virkelig godt hvorfor!). Kuglerne er lavet af en særlig slags gennemsigtig plastik, som hverken går i stykker hvis kuglen falder på gulvet eller påvirker alkoholens smag – og vigtigst af alt, så er de jo fyldt med lækker gin, som du kan nyde godt af hele julen! 

Ginkugler i forskellige størrelser og smage

Ikke nok med at du nu kan købe gin-julekugler, så kan du også vælge imellem en masse forskellige smage og størrelser. Så hvad end du er til den klassiske gin med den karakteristiske gransmag eller foretrækker en speciel version med smag af kirsebær, blommer, hindbær eller kanel, så er der helt sikkert noget for dig.

Kunne du tænke dig at pryde dit juletræ med denne helt fantastiske opfindelse? Eller har du lyst til at forkæle en veninde, som elsker gin og tonic? Du kan købe årets sejeste julekugler her.

Fås også med whisky

Hvis du er mere til whisky eller måske har en sød kæreste, far eller bror, som er helt vild med den stærke, brune drik, så kan du selvfølgelig også købe julekugler med den slags i. Det er med garanti en julegave til ham, som vil hitte – både når den hænger på træet, og når den forkæler smagsløgene. 

Et juletræ pyntet med alkohol – kan det blive bedre? Vi tror det ikke! 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori