Konkurrencemenneske
Er du et konkurrencemenneske? © Getty Images

12 ting, du kender, hvis du er et større konkurrencemenneske end de fleste

Du kan lave en konkurrence ud af ALT!

22. juni 2022 af Sara Møller Christensen

1. Du lader dig ikke tabe til børn, ligegyldigt hvor små de er. Så må de (pænt sagt) tage sig lidt sammen og blive lidt bedre til puslespil altså!

2. Det er bedst, du ikke spiller spil med din kæreste. Det ender altid i parforholdskriser, og så fedt er 500 heller ikke.

3. Du kan lave en konkurrence ud af alt. ‘Hvis vi tager et viskestykke hver, så ser vi, hvem der hurtigst kan tørre tre tallerkner af, okay?’

4. Du kan godt komme til at græde lidt, når du taber. Og ja, det er også sket, efter du er blevet voksen, og nej, det skal ikke kommenteres!

5. Du kan ikke tage til fest uden at stable et eller andet spil på benene. Det er ligegyldigt, om det er beerpong, Meyer eller ‘jeg nynner en sang, og så ser vi, hvem der gætter den først’  – det er sjovt!

6. De fleste af dine barndomskonflikter med dine søskende startede med et brætspil. Og de sluttede som regel med, at nogen kastede med brikkerne. Stakkels din mor. 

7. Du går sindssygt meget op i regler. De skal altså virkelig bare overholdes! Også hvis det er et ølspil, og nogen prøver at slippe afsted med kun at drikke en halv straf-tår. 

8. Du hader at spille med folk, der ikke går op i det. Det går dem jo ikke engang på, når de taber, og du hoverer op i deres åbne ansigt.

9. Du undgår helst at spille i din venindegruppe. Der har været en akavet stemning, siden du skreg ad din veninde for at smide sin Bezzerwizzer-brik så sent, og hun næsten begyndte at græde. Nu har du bare dårlig samvittighed. 

10. Du drømmer om en polterabend, der er én lang konkurrence. ‘Hvem kan drikke flest shots’ skal bare ligge sidst på aftenen, for ellers risikerer du jo, at du ikke vinder i alt det andet. 

11. Det er en fysisk umulighed for dig at lade være med at smile, når du vinder. Du prøver at virke helt cool og ‘det er jo bare et spil’-agtig, men dine mundvige er bare sådan nogle sygt dårlige tabere.

12. Du kan simpelthen ikke snuppe synet af andre, der vinder over dig. Gider de ikke godt lige at styre de mundvige? Hvor er det patetisk, så meget de går op i det...