Du ved, du er skruk, når...

Nej, du skal ikke købe flere par mini-Converse til dit ufødte barn nu, søde

17. august 2016 af Sara Møller Christensen

1. ... du bruger mere tid i H&M's børneafdeling end på at kigge på tøj til dig selv. Se de små bodyer! Og strømperne! Det er lige før, det får mælken til at løbe til.

2. ... din arm er røget i vejret, inden din veninde med børn har nået at færdiggøre sætningen: “Er der nogen, der vil holde ham?”

3. ... du bliver lidt glad, når du vågner op med kvalme om morgenen. Det skulle vel ikke være...?

4. ... du ikke bliver irriteret på ungen, der ligger og triller rundt på gulvet i supermarkedet, fordi han/hun ikke må få et Kinder-æg. Tværtimod tænker du: ‘Nurh, se den lille prut!’

5. ... du er besat af fødsler. Hvad så, hvis du har set en fødselsvideo eller to på Youtube? Det kan vel være ligeså godt som videoer med nuttede børn (som du for øvrigt også ser en milliard af).

6. ... du helt spontant aer dig selv på maven. Det føles bare rart, okay?

7. ... du har en liste med dine favorit-babynavne liggende klar på telefonen – just in case. Som om du ikke kan dem i hovedet, tsk!

8. ... du lærer at strikke bare for at kunne lave nuttet babytøj. Faktisk ved du slet ikke, hvordan man strikker noget i voksenstørrelse.

9. ... du melder dig frivilligt til at passe perifære bekendtes børn, uden de spørger. Hvilket lidt svarer til at skrive ud på Facebook, om der ikke er nogen, du kan hjælpe med at flytte i weekenden.

10. ... din bedste fødselsdagsgave er den tegning, din niece på 3 år lavede til dig. Når du siger, du vil hænge den op, mener du det rent faktisk.

11. ... du vågner op og har drømt, at du havde et barn. Og bliver helt trist, når du kommer i tanke om, at det ikke er virkelighed.

12. ... du snakker så meget med børn, du møder på gaden, at mødrene bliver mistænksomme. “Jaja, jeg går nu!”

13. ... du synes, at ALT ved graviditeter er smukt. Du skal knap nok kigge på en opsvulmet fod, før du får tårer i øjnene.

14. ... du er glad på din venindes vegne, når hun fortæller, at hun er gravid – men også dødmisundelig! Og du beslutter dig straks for, at selvom det er din veninde, der skal have en baby, så bliver det et fælles projekt.

15. ... du falder i svime over babybilleder af dig selv. Fortjener verden ikke at få endnu sådan en lille én? Og det kan kun gå for langsomt!

16. ... ikke engang lortebleer afskrækker dig. Stakkel – du er hårdt ramt!

Du vil (garanteret) også kunne lide