Du ved, du er storbymenneske, når...

Smid straks den 50 kroners kaffe, du står med i hænderne, og læs med her!

9. juni 2015 af Sara Møller Christensen

... du ved ufatteligt meget om dine naboer. Ikke fordi du kender dem, men fordi du kan glo lige ind i deres soveværelse.

... du synes, at 47 kroner er en helt fair pris for en kop kaffe to go.

... du aldrig kunne drømme om at købe en bil. Det ville jo koste hele din årsløn i parkering! (Hvilket svarer nogenlunde til det beløb, du bruger på taxaer, men hvem tæller?).

... du spiser ude oftere, end du laver mad. Hvorfor svede i dit køkken, når du kan få takeawaymanden på den anden side af gaden til at gøre det for dig.

... du pakker dit pas, hver gang du rejser ud af byen. Du er faktisk ikke helt sikker på, hvor landegrænserne går, men det føles i hvert fald som udlandet, hvis du kommer mere end 20 kilometer ud af byen.

... du synes, at parker er lig med natur. Der er da duer og alt muligt i dem.

... du tit taler om ‘at bruge byen’. Og med det mener du at sidde på café og spise kage og drikke latte.

... du gladelig betaler det samme for din to-værelses, som en børnefamilie på landet giver for en firelænget herregård. Der er separat bruseniche, people – ved I, hvor meget de er værd!?!

... du uden at gå specielt meget op i tøj bare ser lidt mere tjekket ud end din kusine fra provinsen. Undskyld, kusine fra provinsen.

... du forventer, at alt holder åbent altid. Du er direkte chokeret, da du for en sjælden gangs skyld vover dig ud at handle, fordi du har fri, og opdager, at butikken har lukket på grund af helligdag. Siden hvornår er SuperBrugsen blevet religiøse?

... du hellere vil dø end flytte ud af byen. Så må dine kommende børn bare leve med at sove på en madras i køkkenet. Så er de jo også supertæt på morgenmaden.

Du vil (garanteret) også kunne lide