Du ved, du trænger til rengøringshjælp, når...

Er du lidt af et svin i dit hjem? Her er ti tegn på, at du seriøst trænger til rengøringshjælp. Nu!

11. april 2015 af Rikke Hovn Poulsen

... der ligger krummer nok i den der underlige skuffe under ovnen (der vistnok er til bradepander?), til at du kan lave dit eget studenterbrød. Hvis du altså kan lide studenterbrød med sådan en lidt brændt smag.

... fluerne sidder fast, når de lander på emhætten.

... du bliver dybt overrasket, da din tjekkede veninde (læs: Monica-typen med rengøringsvanvid!) fortæller dig, at filteret i selvsamme emhætte bør rengøres af og til. Nu har du boet i din lejlighed i seks år, og det anede du ikke.

... dit køleskab lugter af gammelt mad, når du åbner det - også selvom der kun står to flasker Harboe-øl og en bøtte Heinz derinde.


 
 
... dit spejl er så nusset, at du skal stå på tæer for at nå den rene plet, der er tilbage oppe i højre hjørne, når du plukker øjenbryn. 
 
... der ligger så meget støv på i dine vindueskarme, at der står en lille tornado op, når du åbner for vinduerne.
 
... det er altid gråvejr uden for dine vinduer, når du vågner om morgenen. Mirakuløst nok forsvinder skyerne ofte i det øjeblik, du træder ud ad din hoveddør. Totalt Truman Show!
 
 
... din lillebror, der bor på kollegieværelse, har lange skægstubbe og er forsanger i et indieband, foreslår, at du lige løber køkkenet over med en klud, før jeres mor kommer på besøg.
 
... du finder en stor samling af røde hår bag puderne i din sofa. Det er så tre år siden, du eksperimenterede med den hårfarve...
 
... du ringer efter din nye kæreste for at få ham til at slå den gigantiske edderkop ihjel, som er krøbet ind under din sofa. Og føler dig lidt flov, da han i stedet står med en nullermand på størrelse med en vandmelon i armene.
 

Du vil (garanteret) også kunne lide