“Efter vi er blevet forældre, mangler vi gnisten. Bør vi ende vores forhold?”

© Zoey Adrianna

”Hej Zoey
Min kæreste og jeg er blevet forældre, og som så mange andre, tog det hårdt på forholdet.
Men er det kun det, eller bunder der noget mere i det, som for eksempel mangel på følelser for hinanden?

Mvh. Henriette”

Kære Henriette,

Tak for dit spørgsmål.

De kort jeg trak til dig:

Attraction 

Healing Family Issues 

Der er absolut ingen tvivl om, at I to har en stærk kemi, og at I er tiltrukket af hinanden. Så jeg kan roligt forsikre dig om, at det ikke bunder i, at I mangler følelser for hinanden. Lige nu, er der blot fokus på noget helt andet, nemlig at I er blevet forældre. Der er masser af kemi, men som det er lige nu, er det bare kommet i anden eller måske tredje række. 

Husk at sætte pris på de små ting ved hinanden, og ikke mindst gøre små ting for hinanden. Nyd denne nye tid, hvor I har skabt noget dejligt sammen og stol på, at I snart vil begynde at finde jeres følelser og ikke mindst finde tid til hinanden igen. Brug gerne tid sammen alene, da det vil være med til at styrke jeres bånd endnu hurtigere.

Ligesom det første kort indikerer det andet kort, som jeg trak til dig, at det er fordi i er blevet forældre, at der er blevet lagt lidt låg på følelserne mellem jer. Så sørg for at bruge tid og kræfter på at gøre gode ting for hinanden, og sørg for, at hele jeres forhold er på den måde. 

I har skabt en familie, og fordi I lige pludselig ikke bare er jer to længere, skal I bruge lidt tid til at vænne jer til situationen.

Så alt er sådan set i smukkeste orden, og stort tillykke til jer! 

Varmeste hilsner

Zoey Adrianna 

Vil du læse meget mere om den spirituelle verden, så følg med på Zoeys Facebook-profil

Zoeys brevkasse

Zoey Adrianna er 31 år, bosat i København og arbejder til dagligt med den spirituelle verden som clairvoyant og englekortlæser.

Når hun ikke er på arbejde, nørder hun yoga, meditation og læser spirituelle bøger. Men selvom meget af tiden går med clairvoyance, karma og krystaller, så er hun bestemt ikke for fin til at skifte Buddha ud med bandeord og byture engang imellem.  

Læs mere om Zoey her