Vilde | SKAM | Podcast | Ulrikkes Univers
© NRK/SKAM

Er du (også) helt vild med Ulrikke Falch? Nu kan du høre meget mere til hende

Vores kundskaber i norsk bliver virkelig sat på prøve!

6. april 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Da vi første gang så Ulrikke Falch som Vilde i Skam, gav hun os virkelig noget at tænke over, fordi hendes karakter tager emner som spiseforstyrrelse op til debat. Og siden den sidste sæson af vores norske yndlingsserie sluttede, har vi ærligt talt ikke kunne få nok af skønne Ulrikke, som gang på gang giver os grineflip med sine geniale opslag og videoer på sin Instagramprofil. Vi vil have mere Ulrikke – og det får vi nu!

Ulrikkes Univers

Ulrikke har nemlig lavet en podcastserie på 10 episoder. Serien hedder Ulrikkes Univers, og her får vi ikke kun lov til at høre på Ulrikkes ærlige stemme, men også når hun taler om emner med sine nære venner, familiemedlemmer, en ekskæreste, eksperter og folk, hun beundrer.

Da vi så Skam, må vi ærligt indrømme, at underteksterne var ret vigtige for at forstå, hvad de norske gutter og jenter sagde, og da der ikke lige er undertekster på Ulrikkes podcast, bliver vores kundskaber i norsk virkelig sat på prøve! Men vi tager altså udfordringen op, når det betyder, at vi får lov til at høre på seje Ulrikke, der i den grad har noget på hjerte.

Her kan du høre første episode af Ulrikkes Univers, som varer cirka en halv time. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide