“Er jeg for sart i forhold til min kærestes pornovaner?”

Hvor mener du, at grænsen går? Hjælp med ugens dilemma her

28. februar 2016 af Karoline Hedegaard

“Min kæreste følger nøgne/frække damer på Snapchat og Instagram.

Hvad synes I om det? Jeg kan i hvert fald ikke acceptere det, og overvejer at droppe forholdet. Han er en loyal mand ja, men at han følger sådan nogle kvinder giver mig kvalme, og jeg begynder at tvivle på, om han en dag kunne være mig utro. Gør jeres kærester også det?”

Smuktzmukke

Deltag i debatten her

LÆS OGSÅ “Min far har haft en affære”

“Prøv at snakke med ham om det, og hør hans vinkel på sagen. Gør han det, fordi han ønsker mere sex med dig i forholdet? Gør han det fordi, han gerne vil eksperimentere seksuelt, men ikke kan finde en måde at sige det på. Synes han er noget undetøj er helt fantastisk, men har aldrig set dig i det. En mand kan ikke formulere sætningen: "Jeg synes, dette undertøj vil passe super godt til dig" uden at vide, hvordan man skal sige denne sætning, og om man må pege på en anden kvinde, der har det undertøj på, som man synes, ser godt ud på hende.

Deltag i debatten her

Ellers vil han bare gerne lave andre ting med dig end blot at være derhjemme. Måske savner han lidt spænding på en eller anden måde. Derfor giver frække damer/nøgne damer ham spænding. Måske ønsker han bare at klatre op af et bjerg med dig og mærke, at det er sammen med dig, han virkelig kan føle suset, og ikke sammen med dem?

Der kan være mange ting, og vi kan gætte herfra og til at universet folder sig sammen igen, og der kommer et nyt big bang – så du kan enten gætte i sådan et fint lille stykke tid, eller spørge ham og så tage den derfra. At gå fra ham uden at have snakket med ham først... ehm, lidt overkill.”

Male-1987

Deltag i debatten her

LÆS OGSÅ Min kæreste søger spænding hos prostituerede!

Læs mere fra samme kategori