Dislike-knap Facebook


© iStock

Facebook giver os ENDELIG en 'synes ikke godt om'-knap

Men det er ikke os alle, der får lov til at bruge den

7. marts 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Alting er ikke altid rosenrødt, og nogle gange har du sikkert også lyst til at smide en 'synes IKKE godt om'-hilsen afsted i stedet for et hav af glade, positive likes. Har vi ret? 

Facebook har hidtil nægtet at give os vores savnede tommelfinger-nedad-knap, og i stedet fik vi forskellige ansigter, så vi på den måde kunne 'elske', 'grine' eller 'hade', når vi reagerede på en status. 

Men ser det ud til, at Facebook har lyttet til folkets ønsker. Det sociale medie indfører i hvertfald en dislike-knap, så vi ikke behøver at 'synes godt' om alting.

Desværre er det ikke alle, der får knappen tilgængelig lige med det samme. Den nedadvendte tommelfinger starter med at komme ud til en række tilfældige Facebook-brugere, som kan bruge dislike-knappen i Messenger. 

Synes-ikke-godt-om-knap

De udvalgte brugere får en række emojis til rådighed i Messenger, som gør, at de blandt andet kan 'synes godt om' eller 'ikke synes godt om' de beskeder, som der bliver sendt i Messenger-tråden.

Den nye tommelfinger kan altså i første omgang ikke bruges til at reagere på status-opdateringer, billeder eller andre opslag på Facebook, men mon ikke at knappen finder vej hertil, hvis Facebook-brugerne tager godt imod funktionen i Messenger?

Indtil videre er udmeldingen fra det sociale medie ifølge TechCrunch, at dislike-knappen bliver tilgængelig for alle brugere, hvis de udvalgte test-personer godt kan lide funktionen – så det håber vi, at de kan!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.