Familien Beckham
Familien Beckham

Fru Beckham bliver fotomodel

Eks-kryddersilden skal være Roberto Cavallis nye ansigt udadtil

11. august 2005

Victoria Beckham er i sandhed en alsidig kvinde! Hun kickstartede sin karriere som en af de 5 kryddersild i Spicegirls, og siden da har hun benyttet sin berømmelse til at prøve lidt af hvert: Hun har scoret Englands vel nok mest eftertragtede mand og gjort en hel karriere ud af at være den evigt perfekte hustru og mor, hun har forsøgt sig med et soloalbum, hun har designet lidt hist og her ? og nu skal hun altså til at være model.

De seneste rygter vil nemlig vide, at den tøjglade mor til 3 skal promovere den italienske designer Roberto Cavallis supersexede kvindetøj ? et job, kändisser som Sienna Miller og Britney Spears, der begge er store fans af Roberto, nok vil misunde fru Beckham!

Grunden til rygterne er såmænd, at Posh og Roberto er set sammen på Robertos dyre yacht, efter sigende i fuld gang med at fejre den store samarbejdsaftale ? Victoria ganske vist ikke iført Cavalli-tøj. Men mon ikke det er et spørgsmål om tid, inden fru Beckham er iført Cavalli fra top til tå? Der ryger nok et lidt fryns i form af gratis designertøj af, når arbejdet rigtigt går i gang?

Du vil (garanteret) også kunne lide