“FUCK! Min venindes forlovede har følelser for mig”

Åh åh! Hvordan tackler du lige den situation? Giv dit bud her

9. april 2016 af Kathrine Priergaard Lund

“Hej piger 

Jeg står i den lidt specielle situation, at min venindes kæreste (som samtidig er en af min kærestes gode kammerater), netop har tilstået at have nogle følelser for mig og har haft det i over et år!

Vi har kendt hinanden i en del år efterhånden igennem min veninde, og vi har alle fire hængt rigtig meget ud sammen og endda været i sommerhus sammen. Jeg har aldrig nogensinde haft det på fornemmelsen, tværtimod troede jeg på et tidspunkt, at han syntes, jeg var lidt belastende og kun "fandt sig i mit selskab" på grund af min veninde og min kæreste. Vi kommer dog meget bedre ud af det med hinanden her den seneste tid.

Deltag i ugens dilemma her

LÆS OGSÅ “Skal jeg sige, jeg har været utro?”

 

Men nu har han jo så indrømmet, at han faktisk har nogle følelser i klemme for mig. Det kom ud en dag, hvor vi sad og sludrede over nogle øl, og de andre var gået i seng. Der var intet offensivt, og han prøvede slet ikke på noget, men fortalte det tværtimod en smule ydmygt. Jeg er slet ikke nervøs for, at han prøver på noget for han holder meget af min veninde, og vi snakkede stille og roligt om det. 

Jeg lovede ikke at fortælle nogen omkring det, hvilket jeg heller ikke har gjort, men jeg har det virkelig skidt med at holde noget som helst hemmeligt fra min kæreste. Samtidig ses vi jo meget alle fire, og jeg ved ikke, om det er passende, efter at jeg ved disse ting?

Gode råd og meninger modtages med kyshånd!!”

- Sarah

Hvad skal Sarah gøre nu? En læser mener, at Sarah bare skal glemme, hvad vennen har sagt. Men nyheder som denne er jo ikke bare sådan lige til at fortrænge. Det kan nemt gøre situationen mellem dem akavede, og det ønsker Sarah jo heller ikke. Findes der andre ting, Sarah kan gøre i denne situation?  

Deltag i ugens dilemma her

LÆS OGSÅ “Hvornår er vi kærester?"