FCK merchandise
Vi har fundet de perfekte gaver til en FCK-fan!© fckfanshop.dk

10 gaver, du kan forære til din ven, der er kæmpe FCK-fan

Kender du nogen, der elsker FCK så højt, at de skal have et badeforhæng med logo i gave?

18. august 2023 af Ida Hagsholm Jonassen

Vi har alle en ven (eller et familiemedlem), der bare elsker fodboldklubben FCK af hele sit hjerte. En ven, der sidder med telefonen halvt gemt under bordet til en fødselsdag, fordi personen absolut SKAL se alle FCK-kampene. Og hvis FCK taber, så ved du allerede på forhånd, at der er virkelig dårlig stemning, og at I måske skal flytte jeres aftale til en anden dag (hvor FCK vinder). 

Hvad skal du give i gave til sådan en ven? Det er da let. Selvfølgelig alt, der har noget med yndlingsklubben, FCK, at gøre. Vi har samlet 10 gaver, du kan give til din ven, der er kæmpe FCK-fan. 

Tjek dem ud lige her!

1. FCK-tandbørste

Hvad er det sidste, din ven gør om aftenen, og det første personen gør om morgnen? Det er da at børste tænder. Derfor er en tandbørste i farverne blå og hvid og med FCK's signatur da den oplagte gave til fodboldfanen! 

Denne tandbørste koster 19 kroner, og du kan købe den her

FCK merchandise
Giv bisserne en skureomgang med denne geniale FCK-tandbørste. © fckfanshop.dk

2. FCK-muffinforme

Hvilken bedre måde at fejre en sejr på end med kage? Vi kan ikke komme i tanke om nogen. Og selvfølgelig skal kagen da bages i disse fine FCK-muffinforme. Giv dem til din FCK-elskende ven, og så kan det jo være, at du bliver inviteret på lækre muffins en dag. Mums! 

Muffinformene koster 5 kroner, og du kan købe dem her

FCK merchandise
En kage smager bare bedre, når den bliver serveret i FCK-forme! © fckfanshop.dk

3. FCK-notesbog

Pailletter, tjek. FCK, tjek. Denne notesbog må da være tæt på den perfekte gave, du kan forære din ven, der elsker FCK. Vi er i hvert fald ret vilde med kombinationen af bling og logo! 

Notesbogen koster 99 kroner og kan købes her

FCK merchandise
Så kan din ven endelig få skrevet ned, hvor meget vedkommende elsker FCK! © fckfanshop.dk

4. FCK-paryk

Er din ven typen, der går all in på udklædning? Så bare se her. Vi har nemlig fundet den perfekte gave til vedkommende. En vaskeægte FCK–paryk, som din ven både kan bruge, når han eller hun er inde på stadion for at synge fodboldsange, til fastelavn og halloween. Mulighederne er uendelige med denne blå- og hvidfarvede paryk lige i FCK's ånd. 

Parykken koster 25 kroner lige her

FCK merchandise
Elsker din ven at klæde sig ud? Så er dette da et match made in heaven. © fckfanshop.dk

5. FCK-badeforhæng 

Er din ven besat af FCK til det punkt, hvor du bliver i tvivl om, om personen bedst kan lide dig eller fodboldklubben? Så er det da et badeforhæng med logo, der skal være den næste gave!

Nu kan din ven nemlig stå under bruseren og synge FCK's slagsange og på samme tid beundre fodboldklubbens logo på badeforhænget. Hvis det ikke er en genial gave, så ved vi ikke, hvad er. 

Køb badeforhænget til 199 kroner her

FCK merchandise
Giv din ven udsmykning til badeværelset, selvfølgelig med et FCK-logo på. © fckfanshop.dk

6. FCK-badeand

Er din ven mere til karbad end brusebad, så bare rolig, i den situation har vi også den mest geniale gave! Nemlig en lille fin badeand med FCK's logo trykt på mavsen. Den er da ikke til at stå for. 

Køb den lille badeand til 49 kroner lige her

FCK merchandise
Bliver man nogensinde for gammel til at have en badeand? Svaret er nej. © fckfanshop.dk

7. FCK-kortspil

Giv din ven en gave, I kan bruge sammen – nemlig et spil UNO. Så må vi bare håbe, at din ven ikke bliver i lige så dårligt humør af at tabe i UNO, som hvis yndlingsklubben taber en kamp. Hvis dette er tilfældet, vil vi nok anbefale en anden gave – men der er heldigvis masser, du kan vælge mellem her. 

Kortspillet kan købes for 39 kroner her

FCK merchandise
Og husk at man ikke må lægge en +2 ovenpå en +4!© fckfanshop.dk

8. FCK-toastmaskine

Det bedste, vi kan komme i tanke om at spise efter en lang dag på stadion, er en lun toast med ost og skinke (mums). Sæt prikken over i'et på efter-stadion-snacken ved at give din ven denne toastmaskine med intet mindre end FCK's logo udenpå. 

Toastmaskinen koster 299 kroner og du kan få fingre i den lige her

FCK merchandise
Toast er bare lækkert (især som natmad). © fckfanshop.dk

9. FCK-julekugler

Denne gave er, hvad alle FCK-elskere mangler på deres juletræ. To julekugler med fodboldklubbens logoer vil da passe perfekt ved siden af mormors hjemmehæklede julehjerter og kravlenisserne på væggen. 

Vær på forkant med julen og køb de to julekugler til 99 kroner lige her

FCK merchandise
Vil begynder helt at glæde os til jul!© fckfanshop.dk

10. FCK-nummerplade

Der kommer nok problemer, hvis din ven kører rundt med denne FCK-nummerplade på sin bil, men derfor kan den jo stadig pynte på et kontor eller andre steder, og derfor er det da gaven, du skal forære. 

Køb nummerpladen til 99 kroner her

FCK merchandise
Har du en ven, der vil elske denne? © fckfanshop.dk