George Clooney
George Clooney

George Clooney bliver barejer

Og Leonardo DiCaprio laver et "grønt" hotel

30. juni 2005

Mens alverdens kvindelige stjerner scorer kassen på at lave parfumer, tøj og dullegrej i massevis, har indtjeningsmulighederne for Hollywoods mandlige stjerner hidtil været noget mere begrænsede. Men nu har et par stykker af dem fundet alternative måder at få formuen til at formere sig: George Clooney laver nemlig en kæde af glamourøse barer og Leonardo DiCaprio opfører et økologisk bæredygtigt hotel.

Hvis du skulle få lyst til at slå vejen ind om Georges fancy barer, må vi desværre bedrøve dig med, at du får langt hjem - han vil nemlig i første omgang satse på at åbne barer langs den amerikanske vestkyst. Men hvis de bliver en succes, vil han udvide kæden, så hans barer er at finde over hele verden.

- George har været meget sammen med sin ven, hotel bar ejeren Rande Gerber. De åbner stederne sammen - og Georges gode ven Brad Pitt vil stå for indretningen af stedet, sladrer en kilde tæt på den ny-slåede single-godte.

En anden stjerne, der også kaster sig ind i underholdningsbranchen, er Leonardo DiCaprio - skuespilleren barsler for tiden med planer om at åbne et bæredygtigt hotel i Caribien. Hotellet kommer til at ligge på den lille ø Blackadore Caye ud for Belize, som Leonardo allerede ejer.

- Leo vil tjene penge uden at ødelægge miljøet. Hotellet vil blive baseret på vedvarende energi og genanvendelse, siger en sladdervoren kilde.

Miljøet har længe været Leonardo DiCaprios mærkesag - han har for nylig kastet sig ind i kampen for rent vand til alverdens folk og skuespilleren kører i en elektrisk Toyota Prius.

Du vil (garanteret) også kunne lide