George Clooney
George Clooney

George er en håbløs romantiker

Godten tror på kærlighed ved første blik

17. oktober 2005

Det kan godt være, at George Clooney er indbegrebet af en ungkarl - han benytter i hvert fald enhver lejlighed til at sige, at han ALDRIG skal giftes igen og at han aldrig skal have børn. Men derfor gemmer der sig nu alligevel en romantiker dybt inde i godten. Nu afslører han i hvert fald, at han tror på kærlighed ved første blik:

- Det skete for mine forældre. Min far var konferencier ved Miss Kentucky-skønhedskonkurrencen, og min mor var med i konkurrencen. Han inviterede hende ud på en date og spurgte hende med det samme, om hun ville gifte sig med ham. De er stadig sammen, så jeg ved, at kærlighed ved første blik kan fungere, siger George.

George selv har nu ikke haft meget held med konceptet. Han var gift med skuespiller-kollegaen Talia Balsam i 4 år, men blev skilt i 1993. Siden da har han haft forhold til blandt andet dejlige Renee Zellweger, softporno-stjernen Krista Allen og den britiske model Lisa Snowdon. For tiden dater han efter sigende en italiensk kvinde ved navn Gianna Elvira Cantone.