Rachel holder fødselsdag i friends
Gå all-in på pynt, når du skal fejre dig selv!© Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

8 grunde til, at du skal fejre fødselsdag hvert eneste år

Den dag, du blev født, skal da altid fejres

11. marts 2019 af Amalia Kristiansen

Hvis du fejrer fødselsdag hvert år, så kender du på forhånd alle goderne ved det. Verden blev jo en stjerne rigere, da du blev født – og det skal selvfølgelig fejres.

Hvis du ikke er en af dem, der fejrer fødselsdag hvert år, skal vi altså have dig overbevist om at komme i gang!

1. Gaver…

Behøver vi overhovedet at uddybe den her? 

2. God undskyldning for kage (og bland selv-slik)

Hvis du nu starter ud med at spise kage til morgenmad, så kan du skovle slikket ind til aften. Helt uden dårlig samvittighed – for på din fødselsdag må du alt. 

3. Mig, mig, mig

Janteloven må ikke vide det, men det er jo rart at være i centrum – bare engang imellem. Og på din fødselsdag har du i hvert fald fortjent at være i centrum, og du må bestemme (næsten) alt. Det er heller ikke helt skidt at få smidt utallige søde og sjove fødselsdagshilsner og lykønskningskort i hovedet, vel?

4. Lidt massage, tak

Hvem kan ikke lide at blive forkælet lidt ekstra? På din fødselsdag må du næææsten kræve alt.

5. Vin

Igen – den behøver ikke så meget begrundelse. Vin i alle former og mængder er tilladt på fødselsdage. Specielt sin egen. 

6. Fest!

Det er altså en oplagt mulighed for at samle venner og veninder til en god omgang fest. Du kan jo vælge at holde en temafest, hvor du helt selv (se punkt tre igen) må bestemme temaet.

7. Den (indsæt selv ting) vil være god til fødselsdagen

For hvis du så skal holde en fødselsdagsfest, så er det altid en god undskyldning for at købe en passende kjole. Og hvis det ikke lige er en kjole, du mangler, så kan det jo være en ny top, et par sko, en ny telefon, en hund eller en rejse.

8. Det er denne dag, du blev sat i verden

Den bedste grund af dem alle. Du blev født, og det skal da selvfølgelig fejres. Verden havde ikke været det samme uden dig, så det er da en fantastisk god grund til at fejre netop din dag. 

Der er altså mange gode grunde til, at du skal fejre dig selv og din fødselsdag hvert år.

Du bliver ældre, og det skal du ikke lade dig skræmme af, for vi er ret sikre på, at du er ligesom god vin – du bliver kun bedre med alderen.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.