Godt nyt til alle Apple-fans: I dag er den nye iPhone 14 blevet lanceret

Hele verden venter i spænding, når Apple lancerer nye produkter, og i dag var ingen undtagelse, da Apple præsenterede hele verden for de nye modeller af deres populære smartphones.

16. juni 2022 af Benjamin Creative

Den store tech-gigant Apple har i dag lanceret sit seneste skud på stammen i rækken af de populære iPhones, og det har fået Apple- og iPhone-fans verden over til både at juble og sætte forventningerne op i den seneste tid. Der er nemlig altid store forhåbninger og forventninger til, hvad Apples nyeste påfund og teknologiske udvikling byder på, når de lancerer nye produkter.

Efter dagens lancering tyder alt dog på, at det igen er lykkedes Apple at leve op til de inkarnerede iPhone-fans forventninger. Apple har nemlig lanceret den nye iPhone i de fire varianter iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Det betyder, at den velkendte mini-model er udgået, men det er bestemt ikke den eneste forandring, Apple har smidt på bordet.

Nyt forbedret kamera i de nyeste iPhones

Det er mere end 15 år siden, at Apple lancerede den første iPhone, og selvom iPhones har været på det danske marked siden sommeren 2008, så er begejstringen altså ikke mindre, når Apple varsler nye versioner på vej. Rygterne om den nye iPhone 14 har længe svirret, og en af spekulationer har blandt andet gået på, at Apple ville lancere et nyt, forbedret kamera i de nye modeller.

En af de funktioner, mange smartphone-ejere verden over er særligt glade for, er kamerafunktionen, og det har man selvfølgelig været opmærksom på hos Apple. Derfor har udviklerne bag de nyeste iPhones også lagt vægt på at forberede kameraets kvalitet i de nyeste iPhone 14-modeller. iPhone 14 Pro er blevet lanceret med ikke mindre end tre sensorer med en hovedsensor på 48 megapixel.

De forbedrede kameraer gør det lettere for dig at tage tydeligere og mere detaljerede billeder, ligesom det forbedrede kamera lader dig filme i tidligere uset høj kvalitet hos Apple. De nye iPhone 14-modeller har altså derfor en masse godt nyt i vente til fotoentusiasterne.

Det tog ikke mange år, før smartphones og især iPhones udkonkurrerede diverse digitalkamera og andre fotoapparater, og i dag er det de færreste privatpersoner, der ejer andet kamera end det, der sidder i deres smartphone. For mange kan kvaliteten ikke blive god nok, og er du én af de danskere, der gerne vil forevige minder, rejser og hverdagslivet i billeder i høj opløsning, så har Apple haft godt nyt med til dig i dag. 

iPhone-forudbestilling er populært: Køb iPhone 14, så snart den kommer til Danmark i det tidlige efterår

Hvor de første versioner af iPhones havde længere vej til det europæiske og danske marked, så kommer denne iPhone 14 hurtigt til det danske marked. Allerede i det tidlige efterår forventes iPhone 14 at ramme de danske forhandlere, og det har fået mange danskere til at benytte sig af at købe deres iPhone ved forudbestilling.

Mange kan nok huske billederne af glade og forventningsfulde danskere, der stimlede sammen foran tech-butikker og Apple-forhandlere for at kunne sikre sig den nyeste iPhone, så snart den ramte markedet.

Selvom entusiasmen for iPhones stadig er stor, så vælger mange altså at købe iPhones på alternative måder end den klassiske, lange kø foran butikkerne – nemlig ved en såkaldt forudbestilling af deres iPhones.