BeReal
En beskidt pande i vasken skal da også dokumenteres!© Privat foto

10 grunde til, at BeReal er blevet vores nye favorit-app, som vi bruger hver eneste dag

Følg med i hvad dine venner i VIRKELIGHEDEN laver i deres hverdag

4. februar 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Hop med på trenden og BeReal.

Det sociale medie BeReal ligger i skrivende stund nummer et på App Stores hitliste over sociale netværk, og det er der en grund til!

Som navnet meget godt beskriver, handler BeReal om at tage billeder af, hvad du i virkeligheden laver i din hverdag. Altså: Ingen redigerede eller opstillede billeder og vigtigst af alt — ikke kun billeder af alle de lækre insta-værdige ting du laver. 

Én gang om dagen på forskellige tidspunkter får du en notifikation fra BeReal-appen, hvorefter du skal tage et billede af, hvad du laver på det pågældende tidspunkt. Efter du har postet dit billede på BeReal, kan du se, hvad dine venner også laver lige nu. 

Vi er helt vilde med BeReal, og vi elsker at følge med i vores venners helt jordnære billeder af deres hverdag. Her kan du læse 10 grunde til, hvorfor BeReal er blevet vores nye favorit-app! 

1. Dine venner på BeReal er dine TÆTTE venner. Ikke Bjørn fra din lokale Netto og Clara som gik årgangen under dig i folkeskolen, som du egentlig er ret ligeglad med hvad laver til dagligt, let's be honest

2. Du har fundet ud af, at du langt fra er den eneste af dine venner, der ser meget fjernsyn. Når du scroller i dit BeReel-feed, kan du være stensikker på, at en tredjedel af dine venner også sidder og ser fjernsyn. Men der er altså også virkelig meget godt TV for tiden. Too Hot To Handle, her kommer jeg!

3. Du får lov til at se billeder fra dine venners virkelige hverdag fremfor finpolerede feriebilleder fra den ferie, som de var på for snart fem måneder siden. Vi gider ikke se på gamle feriebilleder og blive jaloux (igen) over, at det ikke var os som var i Thailand i påsken.

4. Ingen redigerede billeder. Hvor er det bare mega optur at vise og se, at dine venner også har rande under øjnene og en lille dobbelthage som titter frem over rullekraven, imens de arbejder hjemme... i deres seng... med telefonen i hånden...

5. Du har den ene ven på BeReal, som bare altid er på arbejde, uanset om personen poster en BeReal mandag klokken 16 eller lørdag klokken ni. Wow for en arbejdshest!

6. Det er dejligt at blive bekræftet i, at det ikke kun er dig selv, som ser fjernsyn lørdag aften fremfor at være på en fancy bar og drikke farverige drinks med salt på kanten. Så kan vi igen læne os tilbage i sofaen og se Landmand søger kærlighed uden dårlig samvittighed og FOMO. 

7. Ofte er der bare ikke liiige den helt rette emoji til at beskrive et billede, men det er intet problem på BeReal, for der bruger du da bare dit eget ansigt til at give din RealMoji det helt rette udtryk. Skal jeg se sur, glad, forundret eller overrasket ud? Mulighederne er uendelige. 

8. Det er af en eller anden grund mega hyggeligt at følge med i at Simone vasker op søndag 30. januar klokken 9:43, og at Carl spiser gifler tirsdag den 1. februar klokken 18:01. Hvorfor det er hyggeligt, er så et andet spørgsmål... Måske har vi alle bare et lille stalker-gen inderst inde. 

9. Du føler og fremstår som en fit sundhedsfreak, hvis du tilfældigvis er i fitness og notifikationen 'Time to be real' kommer frem på din telefon. Selvom du egentlig har ligget på sofaen og spist ostepops hele dagen og kun tog i fitness, fordi den dårlige samvittighed vandt over ostepopsene. 

10. Crusher du på en af dine venner? Så er BeReal jo et oplagt medie til at lure på hans eller hendes hverdag. Pasta med flødesovs og svampe til aftensmad i dag... Det må du huske, at personen godt kan lide, så du kan lave den ret på jeres første date! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.