Kate Moss
Kate Moss

H&M giver Kate Moss sparket

Fordi det ikke er god stil, at hun sniffer kokain offentligt

20. september 2005

Stoffer kan være et dyrt bekendtskab - og ikke kun fordi de koster penge. Det har supermodellen Kate Moss måtte sande. Efter det er kommet frem, at hun sniffer kokain, har H&M nemlig droppet hende som deres ansigt.

Hele lavinen begyndte at rulle forleden, da Kate optrådte på et billede i avisen Daily Mirror i færd med at sniffe et hvidt pulver op i næsen gennem en sammenrullet pengeseddel. Siden har sladdervorne kilder berettet, at Kate bruger over 2.000 kroner om dagen på kokain, gerne i kombination med champagne og vodka-cocktails. Og når hun er påvirket, holder hun sig bestemt ikke tilbage for at have vild sex med alle omkring hende - mænd som kvinder. Blandt andet har hun haft en trekant med Jude Law og hans eks-kone, designeren Sadie Frost.

Den slags gør man ikke ustraffet, når man lever af at sælge image, har Kate nu fundet ud: Hendes vilde opførsel har nemlig kostet hende en lukrativ reklame-aftale med H&M. Kate skulle ellers være model for den højt profilerede tøjkollektion, som designeren Stella McCartney laver for H&M, men tøjgiganten har nu besluttet at aflyse kampagnen med Kate Moss' ansigt, kun knap 1½ måned før den går i luften.

- Efter at have evalueret situationen, har H&M aflyst kampagnen, fordi den ville være ude af trit med H&Ms afstandtagen fra stoffer. H&M ønskede ikke, at der skulle være nogen tvivl om det, siger talsmanden Liv Asarnoj.

Kate er også ansigt for Rimmel, Chanel og Dior, og spørgsmålet er nu, om de vil følge H&Ms eksempel og drøne modellen på porten.

Supermodellen har ? bortset fra en serie vrede "Fuck off"s ? forholdt sig tavs over for pressen. Men rygtet vil vide, at hun bebrejder sin kæreste, junkie-rockmusikeren Pete Doherty, den penible knibe. Og af hensyn til sin karriere og sin 2-årige datter Lila Grace, har hun derfor valgt at dumpe ham ? igen.

- Hun elsker ham helt vildt, men hun ved, at hun ender med selvdestruktion, hvis hun ikke dropper ham, siger en sladdervoren ven.

 

Du vil (garanteret) også kunne lide