Store bryster med målebånd
© iStock

Har du store bryster? Her er 4 lingerimærker, du skal kende

Du behøves ikke nøjes med en sports-bh eller et beige blondemareridt

10. september 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Hiver dine veninder den ene fine bh ned efter den anden i highstreet fashion-butikkerne, imens du ikke kan finde EN ENESTE, der passer? Får du altid dobbelt-boob i dem, du så ender med at købe eller gnaver de ned i skuldrene? Så vil vi vise dig, hvilke mærker der tilbyder bh'er til store bryster – og ikke ligner noget, din bedstemor ville gå med.

Curvy Kate

Dette lingerimærke giver dig alt, hvad dit frække hjerte kan begære, og går fra en E- til en K-skål. Dette er til kvinden, der ikke er bange for at bruge dristige print, farver eller halv-gennemsigtige materialer. Mærket tilbyder også halvskåle, så du kan få den helt perfekte pasform til dine bryster.

Du kan købe dem her!

Florence-bh fra Curvy Kate
Florence bh (E-J skål) © Lace
Intoxicate-bh fra Curvy Kate
Intoxicate Balkonette bh (F-HH) © Lace

PrimaDonna

Lingerimærket PrimaDonna er kendt for sine luksuriøse materialer, søde detaljer og støttende komfort. Bh'erne kan fås i mellem en E- og en H-skål, og visse typer kan fås op til en I-skål. 

Du kan få glatte BH'er, du kan bruge under tætsiddende kjoler og toppe, men du kan også få søde blonde-bh'er, når du gerne vil være ekstrafeminin helt inderst. Materialerne er desuden elastiske, så dine bryster får et ekstra løft og form.

Du kan købe dem her!

Divine-BH fra PrimaDonna
Divine bh (E-H skål) © Affair Lingeri
Gracious-bh fra PrimaDonna
Gracious bh (F-I skål). © Sollingeri

Triumph

Triumph er det førende mærke inden for komfortable bh'er, så selvfølgelig skulle det med på denne her liste! Her kan du få en bh'er til enhver lejlighed. Med Triumph er komfort helt klart nøgleordet! – både når du skal have en FRÆK aften, hvor en gennemsigtig blonde-BH bare er sagen, eller når du bare skal være på studiet en hel dag og du bare gerne vil føle dig godt tilpas. Skålene går fra D- til en G-skål.

Du kan købe dem her!

Black & Nude Lace Contouring Sensation Minimmizer Bra fra Triumph
Contouring Sensation Minimizer bh (E-G skål) © Yoursclothing
Triumph-bh
True Shape Sensation Minimizer bh (D-G skål) © Pricerunner

Ulla Lingeri

Dette lingerimærke er til kvinden, hvor en H-skål bare ikke er godt nok. Selvom det er bh'er, hvor skålstørrelsen kommer helt op til en L-skål, betyder det ikke, at de ikke er sexede og frække – nærmest tværtimod! Der er skruet op for semi-gennemsigtige materialer og blonder – og det kan vi rigtig godt lide!

Du kan købe dem her!

Ulla Dessous Amelie Full Cup
Ulla Dessous Amelie Full Cup (K-L SKÅL) © Mytopdrawer
Ulla Dessous Amelie Full Cup
Ulla Dessous Amelie Full Cup (K-L SKÅL) © Mytopdrawer

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori