Monica og Ross danser på diskotek
© Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

Her er de 10 sjoveste steder at gå i byen i Danmark

Fyn, Jylland, Sjælland – bare kom an!

24. januar 2018 af Amalie Kjær Boel

Elsker du at svinge hofterne sammen med dine veninder, når I er på bytur? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hvis du mangler inspiration til at finde det nyeste sted, hvor I kan slippe hæmningerne løs og danse til den lyse morgen, har vi her samlet de 11 sjoveste steder at gå i byen i Danmark. 

I kan jo altid starte med at hygge hjemme ved en af jer, hvor I kan spise noget mad og eventuelt spille et af de sjoveste drukspil inden, så I er helt klar til at få den sjoveste aften. 

1. Baren (Herning)

Hvis du og dine veninder godt kan lide at have en sjov aften, bør I prøve at tage på Baren i Herning. Her er der dobbelt op på alt – ligegyldigt om du køber en øl, shots eller en flaske. Og hvis I godt kan lide søde sportsfyre, så er det her, I vil finde dem. Dansegulvet er ikke voldsomt stort, men I er dog garanteret en sjov og hyggelig aften. 

2. Chateau Motel (København) 

Hvis du er kendt i det københavnske natteliv, har du og dine veninder højst sandsynligt været her. På Chateau Motel er der noget til enhver smag – om det end er karaoke, bodegahygge eller bare at gå amok på et dansegulv. I er i hvert fald sikre på at møde en masse forskellige mennesker – da der er mange etager at kunne danse og hygge sig på. 

3. Nunchi (Odense)

Nunchi er et lidt mere fancy sted. Der er et kæmpe dansegulv, hvor I kan svinge hofterne til den lyse morgen. Musikken varierer også en del – dog en del R&B. Der kommer også mange forskellige typer – men primært universitetsstuderende. 

4. Diskotek East End (Holstebro)

Det er absolut det største sted at gå i byen i Holstebro. Det er her alle samles, og priserne er ikke i den vildt dyre ende. Du vil måske finde et af de bedste dansegulv – specielt hvis stemningen er i top. Så måske bør du og dine veninder tjekke dette sted ud, hvis I er lidt af nogle dansemus?

5. Cafe Paradis (Aarhus)

Hvis I er opsat på at finde et vildt godt dansegulv og bor i Aarhus eller omegn, bør I helt sikkert tjekke Cafe Paradis ud. De lover god plads til alle, og stemningen er altid god. Derudover kan I falde i snak med en masse studerende, hvilket også smitter af på priserne, da de er studievenlige. 

6. Platform 4 (Aalborg)

I bliver nødt til at prøve at tage herhen, hvis I elsker at prøve nye ting – og have masser af plads til at danse! Det er det ultimative sted for dig og din venindeflok, der gerne vil danse til live musik i nedlagte lagerbygninger – med billige øl og lækre drinks! Der er livemusik hver fredag og lørdag, så det er bare om at smutte afsted.

7. Condesa (København)

Hvis I er til et mere eksklusivt sted, er dette stedet for jer. Der er lækre drinks, god stemning og et dansegulv. Et godt tip er, at I bør komme i god tid for at få et godt sted at sidde, da der godt kan være mange mennesker. Men det er det kun, fordi det er et populært sted i København. Og ved hvem, måske vil i rende ind i nogle kendte mennesker? 

8. GBar (Aarhus)

Er stedet for dig og dine veninder, hvis I gerne vil et sted hen med et pakket dansegulv og lækre cocktails. Det er et af Aarhus’ bedste homobarer og natklubber, der virkelig formår at holde en god fest. I vil møde alle typer af mennesker, og I er garanteret en mindeværdig aften. Og hvis I er til gennemførte temafester, bør I helt sikkert også tjekke dette sted ud!

9. HeadQuarters (Aarhus)

Hvis du og dine veninder er mere til livemusik, så er dette stedet for jer. Hver uge bliver der nemlig afholdt rigtig mange koncerter, så tag damerne under armen, og dans sammen til den lyse morgen til den gode musik. Torsdag, fredag og lørdag bliver stedet forvandlet til en autentisk natklub. Her vil I kunne høre alt fra 60’erne og 70’erne – både disco og hip hop.  

10. Pigen og Trompeten (Aalborg)

Her har I igen muligheden for at høre livemusik med alle de gode hits. Det er et velbesøgt diskotek i Aalborg, og I vil være helt sikre på, at der vil være en masse andre, som også er kommet for at danse. Og hvis I nu er til fyre i denimjakker og hvide t-shirts, er det er virkelig stedet for jer – det er da en win-win!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide