Venner der bader i Danmark
Hiv bikinien på og tag din veninde under armen til en aftendukkert. © Getty Images

Her er den ultimative guide til de bedste sommerdukkerter i København

Det er svært at vide, hvor du skal begynde

7. juni 2019

Det er ikke for sjovt, at det anerkendte internationale medie CNN har kåret København som verdens bedste badeby. Hvad enten du er til bare tæer i sandet eller synkronudspring fra højderne, er København nemlig spækket med virkelig mange gode badesteder, hvor du kan tage et forfriskende dyp.

Det eneste, du skal gøre, at at tage din flotte bikini på, tage din veninde under armen, pakke nogle sunde snacks og en god solcreme, så I er klar til en dag i solen. 

Vi har samlet de 11 bedste steder til sommerdukkerter i København, men du kan også tage på opdagelse selv, for København er jo vitterligt omringet af vand (hvilket er godt, når temperaturen stiger). 

1. Havnebadet Fisketorvet

På Vesterbro nær det store indkøbscenter finder du et lækkert havnebad, hvor der både er et bassin, hvor du kan svømme baner, men også et hvor du kan slappe af. 

2. Bellevue Strand

Tag S-toget til Klampenborg og gå de 100 meter til stranden. Vandet er så klart, at det næsten ikke er til at forstå, at du faktisk befinder dig i Danmark. Stranden er lang, så der er masser af plads at dase på. 

3. Havndebadet Sandkajen

Midt i det idylliske nybyggeri på Nordhavn finder du Havnebadet Sandkajen som på blot et års tid er blevet et fluepapir, når det er godt vejr. Heldigvis er kajen lang, så der er rig mulighed for at tage en dukkert (og slappe af i solen). 

4. Svanemøllen Strand

På Østerbro ligger Svanemøllen Strand, og du kan både hoppe på jernhesten eller tage S-toget til Svanemøllen og gå. På den ene siden af molen finder du den lækre strand, og på den anden side kan du øve dine udspring fra højderne.  

5. Havnebadet Islands Brygge

I hjertet af København finder du Havnebadet Islands Brygge, som virkelig er velbesøgt om sommeren. Der er en fin græsplæne, som du kan slænge dig på, når du skal slappe af fra dine svømmeture. 

6. Amager Strandpark

Amager Strandpark er virkelig stor, så der er masser af muligheder for en god dag på stranden i fred og ro. Du kan begive dig ud på en lang svømmetur efterfulgt solbadning og til sidst en forfriskende, kold is, når solen bliver for varm!

7. Kastrup Søbad

Du vil med sikkerhed altid kunne finde en plads, hvor du kan slå dig ned i fred. Kastrup Søbad ligger for enden af Amager Strandpark, og du har mulighed for at gøre dig mester i udspring. 

8. Havnebadet Sluseholmen

Sluseholmen har fået sit helt eget havnebad, og det er perfekt til dig, der genre vil have en dukkert lidt udenfor byen (men alligevel ikke for langt). Havnebadet Sluseholmen er ikke lige så tæt pakket som eksempelvis Islands Brygge, så hvis du tager din sommerdukkert på Sluseholmen, så er du altså lidt mere i fred. 

9. Halvandet

På Refshaleøen finder du Halvandet, som danner rammer for en lækker sommerdukkert, hvor du samtidig kan nyde en kold øl og en lækker sandwich. Stemningen er urban, og det vrimler med unge mennesker, der er ude på at hygge sig. 

10. Havnevigen

I starten af Amager på Islands Brygge ligger det charmerende område Havevigen, hvor du kan tage en frisk dukkert i rolige og smukke omgivelser. Det er både brugt flittigt om vinteren til vinterbadning men også om sommeren. 

11. Dragør Strand

Dragør er en chamerende by på spidsen af Amager, hvor du finder gode is i den gamle by, men du får også en lækker strand med udsigt til Øresundsbroen. Pak en lækker strandtaske, hiv en veninde under armen og smut afsted. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori