Glitter
© iStock

Her er glittertrenden, der er gået liiidt for langt

Glitter og glimmer er (åbenbart) ikke altid en særlig god idé...

21. juli 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Glitter er lækkert, og vi er ligesom mange andre temmelig tilfredse med, at glitter og glimmer er en af sommerens største skønhedstrends. 

Men selvom vi elsker den festlige og farverige glimmer, har vi alligevel lidt svært ved at forstå en ny trend, hvor glitter er hovedingrediensen.

Det amerikanske firma Pretty Woman Inc har nemlig lanceret et nyt produkt, der hedder Passion Dust. Produktet er en lille kapsel, som indeholder glitter. Idéen er, at du sætter kapslen op i dig selv inden sex, og når manden trænger op i dig, og safterne begynder at smelte sammen, opløses kapslen, og glimmeret bliver spredt. 

Det særlige Passion Dust sætter altså lidt glimmer på tilværelsen, og det farverige produkt er også tilsat smag, så I får en ekstra bonus, hvis I dyrker oralsex efterfølgende... 

Kan det skade dit underliv?

Ifølge eksperter er idéen med et glimmerfyldt festfyrværkeri dog ikke særlig god. Lægen Jen Gunter har eksempelvis skrevet et blogindlæg, hvor hun påpeger, at dit underliv formentlig ikke har særlig godt af glimmeret.

“Bare fordi noget er sikkert for din læber, for eksempel lip gloss, betyder det ikke, at det er sikkert for din vagina,” skriver hun blandt andet.

Vi kunne for nylig fortælle om den nye skønhedsserie til dit underliv, The Perfect V, men måske er glimmer lige lidt i overkanten? 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.