Hjælp: "Hvordan får jeg min kæreste til at give mig mere opmærksomhed?"

Hjælp med ugens dilemma her

20. december 2015 af Maja Blom Nielsen

“Hej derude!

Jeg har brug for et råd eller to. Jeg har været sammen med min kæreste i 3 år nu. De første år gik meget godt, og vi havde en fantastisk kemi og gjorde meget for at gøre hinanden glade. I løbet af det sidste års tid er han så blevet lidt kæreste-kedelig. Det er som om, han har fundet ud af, at jeg ikke bare lige smider ham ud, så han behøver ikke gøre en indsats længere. Han fokuserer kun på sig selv, og selvom jeg har sagt til ham flere gange at jeg har brug for, at han viser sin kærlighed bare en gang imellem, så siger han bare ‘okay’, og glemmer det igen. Hvordan får jeg sagt på en pæn måde, at jeg forventer mere af ham, og at jeg ikke gider forholdet mere, hvis det kun handler om ham? Han er min store kærlighed, og det ved han godt, og jeg føler lidt, at det er derfor, at han mener at han ikke er i farezonen og kan gøre, hvad der passer ham. Please hjælp!!”

Ungpige22

Deltag i debatten her

Læs også: Ugens dilemma: Hvornår er vi kærester

“Altså det kan være, der for ham er gået hverdag i jeres forhold, det betyder muligvis ikke, at han ikke elsker dig mere, men måske er han bare ikke så meget forelsket mere, hvilket er helt okay..

Det du måske kunne gøre, og det bare gode råd (jeg ved ikke, om det gør nogen foreskel)... Men hvis nu du inviterede ham ud på dates eller planlagde at gøre ting sammen, jeg ved ikke, om I bor sammen, men måske noget du også kunne gøre, ville være at være lidt ekstra sød ved ham, lave mad til ham, give ham massage, købe hans yndlingsslik til ham når du er ude at handle, altså små ting i hverdagen for at vise, at du elsker ham, så begynder han måske på det samme.. Jeg ved selvfølgelig ikke, om det er noget, du gør i forvejen, eller om det ville hjælpe, men du kan prøve måske..?”

Lily-pie

Deltag i debatten her

Læs også: Ugens dilemma: Skal jeg sige, jeg har været utro?