“Hjælp! Jeg savner gnisten i vores forhold”

Hjælp vores frustrerede læser

24. juli 2016 af Kathrine Priergaard Lund

“Hej dejlige mennesker!

Min kæreste og jeg har været sammen i 3 år, vi har haft et ekstremt turbulent forhold, men når det så er sagt, så ved jeg ikke noget bedre end at være sammen med ham! Problemet det er bare lidt det, at jeg savner starten af vores forhold rigtig meget. Ikke så meget det der med, at man lige skulle lære hinanden at kende, men mere det kærlige – det der med, man sagtens kunne ligge i flere timer og bare snakke om alt, ligge og kysse i lang tid, og så det der vilde spontane sex og alt sådan noget! Savner det helt vildt, for nu er det gået hen og blevet så hverdagsagtigt! Kender i det? Tidligt op, på arbejde, hvem der laver mad og så lave ingenting og så i seng.

Jeg har dog fortalt ham, at jeg savner det rigtig meget, og han griner bare lidt af mig, når jeg siger det. Men har I nogen ideer til, hvordan man ligesom får den der nyforelskelses følelse igen?

Knus mig!”

- Loveisamasing

Deltag i ugens dilemma her

LÆS OGSÅ “Jeg er blevet single. Hvornår må jeg date igen?”

“Nu ved jeg godt, jeg lyder super overfladisk, men prøv at ændre dig på dit udseende. Mænd er ofte visuelt orienterede, så hvis du ændrer dig lidt på det ydre, ser han lige pludselig en ny person i dig, som han gerne vil udforske. Hvis du har platinblondt hår, farv det helt sort. Hvis du går i flade sko til hverdag, gå i høje hæle. Hvis du før hadede noget bestemt undertøj, prøv det, måske er der kommet noget nyt af samme slags, som du vil kunne lide alligevel, og han bliver overasket over, at du pludselig er en helt anden der også. Hvis du før så romantiske film sammen med ham, se We Were Soldiers, han bliver helt paf af, at du også er den kvinde (nu begynder vi at nærme os det personlige også, men start med det ydre).

Deltag i ugens dilemma her

LÆS OGSÅ “Det ødelægger vores forhold, at jeg ikke kan styre mig”

Naturligvis skal du ikke lave om på sig selv, hvis de områder du ændrer dig på, slet ikke er dig. Hvis du for eksempel hader krigsfilm, så skal du naturligvis ikke pludselig tvinge dig selv til at se dem. Men hvis du før har været åben for science fiction, men aldrig har gået i dybden med det sammen med ham, så var det måske tiden nu.

Jeg har en kvindelig kollega på arbejdet, vi snakker ganske fint sammen i en god venne-kollega relation. En dag havde hun forandret sig helt på det ydre, og så ville jeg bare have hende seksuelt. Hun gloede lidt på mig "ehm, haloo, det er mig". Nåh ja, sorry. Så lidt skulle der åbenbart til, at man så en helt anden person i den samme kvinde, som man blev tiltrukket omkring. Prøv at lege med tanken.”

- 1987-male

Deltag i ugens dilemma her

LÆS OGSÅ “Ville du fortsætte et forhold efter utroskab”

Du vil (garanteret) også kunne lide