Hjælp med ugens dilemma: “Hvornår er vi kærester?"

Deltag i debatten på Womans forum

8. november 2015 af Kathrine Priergaard Lund

“Hej piger 

Jeg har brug for lidt hjælp. Jeg vil gøre historien så kort som mulig. Mødte for 5 uger siden en fyr fra tinder. Vi har set hinanden 7-8 gange. Vi laver alt muligt som at tage ud og spise sammen, gå lange ture, tager i bio, på cafe osv. Jeg har sovet hos ham et par gange. Han er mega sød, når vi er sammen og behandler mig som en prinsesse. Han følger mig hele vejen til noget, hvis jeg har sovet hos ham (synes det er ret sødt). 

Han har en gang sagt, han leder efter noget seriøst, men jeg er stadig i tvivl om han vil mig. Jeg slettede tinder (vi har hinandens nummer) men fik det så igen. Han har i mellemtiden ændret sine billeder og ændret sin tekst. Kan også se han lige har været på. 

Vi er begge i slutningen af 20erne, og jeg vil på ingen måde mene at at 5 uger er længe, jeg er bare usikker om, hvor det bærer hen. Jeg synes det er underligt at ændre sin profil. 

Hvad synes I? Er ret ny i tinder universet og føler lidt, at selv dem som virker søde egentlig bare er ude efter sex.”

milkstar

Deltag i debatten her

Læs også: "Hjælp: "Min kæreste skal sove med en anden kvinde"

“Jeg synes, at du efter 5 uger godt kan tage snakken om at blive ekslusive... Ikke nødvendigvis kærester, men bare blive enige om, at man ikke ser andre. Hvis han stadig vil se andre, jamen så ved du, at det ikke er på vej hen mod et forhold”

Chocho

“Er enig i ovenstående. Når i over 5 uger har set hinanden 7-8 gange, synes jeg det er passende at tage snakken om man ser andre eller ej. Men altså, måske er der ikke noget i at han er på tinder, måske er det bare tidsfordriv og når han ellers er rigtig sød når i er sammen. Ta' snakken med ham og udfra det kan du konkludere om det er noget du bygge videre på eller ej. ”

Grillo

Deltag i debatten her

Læs også: Hjælp: "Jeg læste min kærestes beskeder"