Bad Moms
Skål! Vi har lyst til at tage på hotel med gin-tema med det samme! © STX Entertainment, Huayi Brothers Media, BillBlock Media, Suzanne Todd Productions

Elsker du gin og tonic? Så skal du prøve at bo på det her hotel

Baren har over 100 forskellige slags gin. Vi siger det bare

20. december 2018 af Michelle Andersen

Da vi fik nyheden om, at vi kan købe julekugler med gin indeni, blev vi ellevilde! Og nu er der altså endnu en god nyhed til alle os gin-elskere. Vi kan nemlig bo på hotel med gin-tema! Hvor vildt lyder det lige?

Over 100 forskellige slags gin

Ja, du læste rigtigt! På hotellets bar kan du nyde intet mindre end over 100 forskellige slags gin  – det lyder altså som en bar lige efter vores smag. Hvis du er den modige type, kan du skifte den klassiske gin og tonic ud med en mere vovet en af slagsen – du kan for eksempel smage gin med koriander, lavendel, tang eller havtorn. 

Værelser opkaldt efter forskellige gin-cocktails 

Endnu en ret fed detalje er, at hotellets værelser er opkaldt efter forskellige cocktails med gin. Hvad siger du for eksempel til at bo på Bronx, Vesper eller Bramble? Vores munde løber allerede i vand. 

Hotellet, som hedder The Princess Victoria, ligger i London, og det koster minimum 900 kroner per overnatning for to personer. Og vi har altså hørt, at det kan være sundt at drikke gin og tonic, så derfor ønsker vi os da et ophold i julegave... Skål! 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.