Kenzie deler billeder af appelsinhud på Instagram
© Instagram, @omgkenzieee

Hun deler et billede af sin appelsinhud hver lørdag for at hylde sin krop

Og nu følger andre i hendes fodspor med et stærkt hashtag

31. oktober 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

26-årige Kenzie Brenna deler billeder på sin Instagram, som mange andre kvinder ALDRIG ville turde offentliggøre. Hver lørdag har hun nemlig dedikeret til at være dagen, hvor hun med hashtagget #CelluliteSaturday deler et billede af sin krop med noget, som mange andre kvinder også har – nemlig appelsinhud. 

Mange forsøger at vinde over appelsinhuden ved at fjerne alle de affaldsstoffer, der ophobes, men Kenzie hylder i stedet sin krop, som den er. Med sit nye hashtag har hun startet en ny Instagram-trend, hvor hendes formål er at få kvinder til at dele deres appelsinhud for at bevise, at det er helt normalt at have.

Appelsinhud på trods af aktiv livsstil og sund kost

Kenzie træner i fitnesscenter fem dage om ugen og spiser sundt, og hun vil vise, at det på trods af dette er normalt at have appelsinhud. Selvom hun føler sig usikker omkring appelsinhuden, har hun erkendt, at den er der, og hun prøver derfor at få det bedste ud af det, siger hun til SELF

Se Kenzies billeder her:

Flere kvinder hopper med på den nye hashtag-trend

Det var egentlig meningen, at Kenzie bare ville bruge hashtagget #CelluliteSaturday på sine egne billeder, men andre seje kvinder følger i hendes fodspor og deler også billeder af sig selv med det stærke hashtag. 

Se nogle af dem her:

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her.