Hvad synes mændene... om dine tatoveringer?

På www.hvadsynes.woman.dk har LK spurgt mændene, hvad de synes om tatoverede kvinder. Læs svarerne, og stil dine egne her

24. maj 2015 af Marianne Fischer

"Hvad synes I mænd om tatoveringer? Er det turn off? Grunden til, at jeg spørger er, at der er mange, der ikke tror, jeg har tatoveringer. Blandt andet fordi at jeg fremstår meget stilet og "klassisk". Hvad synes I, det siger om kvinden, at hun har blæk på kroppen? Er det kun forbeholdt bad girls?"

LK.

"Jeg syntes, at diskrete tatoveringer (som også har en betydning, og ikke er en tribal fra Døllefjeldemussemarked i '99, da Store Preben havde en bod) kan være ret frække. Men piger med sleeves, hals-tattoes eller andet "synligt med kortærmet trøje"-kunst er et no-go herfra. Amagernummerplader giver vel sig selv."

Jens, 33 år.


 

"Småt og simpelt er OK, får du for mange så er det utroligt usexet."

Gambi, 29 år.

 

"Bestemt ikke kun forbeholdt bad girls! Sleeves, neck eller bare små tatoveringer, så mener jeg, det er mega frækt. Elsker kvinder med tatoveringer, good as bad."

Anonym.
 
"Et par små tatoveringer kan godt være turn-on, men med mange eller store malerier er man nok diskvalificeret som kone hos mange mænd. Et lille tramp stamp, som ikke når op over bikinien, kunne jeg godt acceptere.
Nøjs med dem, du har, eller få evt. en lille, der er nem at vise frem. En, som arbejdspladsen kan godtage, og som du kan leve med at have, når du er 50 år eller mere."
 
Jens, 41 år.

 Stil dine egne spørgsmål til mændene her.

"Tror, vi er ude i en meget individuel holdning her. Personligt synes jeg, det er sexet med en tatovering eller flere for den sags skyld. Jeg forbinder det ikke med bad girl, da tatoveringer jo i den profane verden er blevet meget almindelige. Men om det er turn off eller turn on, det er nok et spørgsmål, du skal stille den fyr du har i sinde at forføre..."

Christian, 33 år.

 


"Jeg syntes bestemt ikke, at det kun er bad girls og/eller boys, som har "ret" til tatoveringer. Jeg har selv en tatovering og syntes bestemt, at det er turn-on, hvis pigen også har en. Man skal bare have lavet noget, der er tanker bag og ikke bare f.eks. en cupcake(no hate)"

Nicolaj, 18 år.

"Det kommer meget an på pigen, men en tatovering er for mig ikke et turn-off. Nogle piger der har tatovering er sindsygt frække med dem. Jeg forbinder det mere med en selvsikker pige end en bad-girl."

Kristian, 22 år.

"Kvinder og tatoveringer er et mega turn-on! Det ser godt ud.. Jo flere jo bedre!"

Lasse, 22 år.

Hvad tror du, mændene ville synes om, hvis du viste dem en af disse 23 sjove og meget mærkelige tatoveringer?

Du vil (garanteret) også kunne lide