Hyggelige tesaloner i København
Har du også en svaghed for søde sager og te?© Instagram: tantensunivers, acperchs

5 hyggelige tesaloner i København, til dig som hader kaffe, men som elsker caféture

Nu er det tid til at skifte kaffebaren ud med tesalonen!

9. september 2021 af Camilla Stubbe

Har du aldrig rigtig lært at drikke kaffe, men elsker at tage på café med veninderne? Nu behøver du ikke længere diskret sippe af en bitter kop kaffe, som du forgæves har forsøgt at drukne i otte teske sukker og en halv liter mælk. 

Vi har nemlig samlet en liste over seks skønne tesaloner i København, hvor du kan invitere veninderne på afternoon tea, og I i ro og mag kan nyde en god kop kvalitetste, som du hverken behøver drukne i sukker eller mælk. 

Tag veninderne under armen, og besøg disse hyggelige tesaloner i København. It's time to spill the tea!

1. A.C. Perchs Tesalon

Hvis du er på udkig efter at smage te, som er alt andet end den du køber i supermarkedet – så skal du tage forbi A.C. Perchs. Her finder du den fineste kvalitetste fra overalt i verden. Faktisk har de mere end 150 fantastiske teer, som du kan nyde i de hyggeligste og rolige omgivelser. Som kirsebærret på toppen, kan du få de lækre kager, scones, engelske sandwiches og alt, der måtte høre til den helt perfekte te-oplevelse.

A.C. Perchs Tesalon i København finder du på Kronprinsensgade 5 i hjertet af København.

2. Nimb Bar

Vil du gerne ud og drikke rigtig afternoon tea, kan vi helt klart anbefale, at du lægger vejen forbi Nimb. Her har de decideret te-menuer at vælge imellem, som byder på forskellige slags te sammen med lækre serveringer til at stille den lille sult. Helt seriøst, vi kunne så godt spise en moussekage med lime og pistacie, mens vi sipper til en af deres fortryllende teer lige nu!

Nimb er placeret i de skønneste omgivelser af Tivolis haver på adressen: Bernstorffsgade 5, 1577 København

3. Marchal på D'Angleterre

Vil du gerne have den ultimative high-tea oplevelse, skal du besøge Marchal, som ligger på D'Angleterre. I samarbejde med Champagnehuset Krug har de formået at lave en intet mindre end fantastisk fortolkning af den engelske klassiker. Som du nok havde gættet, bliver der både serveret champagne og te – lige en kombi for os! Ikke nok med det, serveres der også lækre små serveringer fra deres Michelin-restautant. Så hvis du også sukker efter en ekstravagant eftermiddag, hvor du bliver forkælet maks, skal du klart skynde dig at bestille bord på Marchal.

D'Angleterre ligger på adressen: Kongens Nytorv 34, 1050 København K

4. Tante T

I Torvehallerne kan du finde Tante T, som både er en tebar og butik. Du kan altså både nyde en kop af deres lækre te i tebaren samt købe den med hjem bagefter. Den skønne atmosfære skabes af, at Tante T ligger i en hyggelig krog af Torvehal 2. Du kan nærmest dufte dig vejen dertil, da det ikke er til at undgå duften af deres mange lækre teer. Tebaren er helt sikkert et besøg værd, hvis du leder efter et sted, som er indbrebet af hygge og kvalitetste. 

Tante T er placeret i Torvehal 2 på Linnésgade 17, 1364 København K.

5. Dronning Louises Tehus

Lidt uden for København i Bernstoffparken ligger Dronning Louises Tehus. Det hyggelige stråtækte hus ligger midt i en rosenhave, og giver os klart følelsen af at være landet i en episode af Bridgerton. Her kan du få afternoon tea, som hos Dronning Louises Tehus betyder et glas mousserende vin efterfulgt at små te fra Chaya ad libitum – og traditionen tro får du naturligvis lækre fingersandwich, den klassiske scone og tre små lækre chokolader. Har du ikke allerede besøgt Dronning Louises Tehus, kan vi klart anbefale det!

Adressen er: Ved Slotshaven 12, 2820 Gentofte

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide