Pige sidder i solen med sin computer
Det er bare SÅ irriterende!© Privat foto

9 irriterende (og uundgåelige) situationer, du helt sikkert kan genkende, når du soler dig

Uanset hvordan du vender og drejer din computerskærm udenfor i solen, er den bare for mørk til, at du på nogen måde kan se, hvad der foregår på den

2. juni 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Du skal ikke ligge i solen i mere end 10 minutter, før du mærker sveden på panden, under baglårene og mellem brysterne. Men du bliver nødt til at blive liggende, for den sommerlige kulør kommer jo ikke af sig selv. 

2. Det er en smule akavet at sætte sig ud på altanen kun iført bikini. Er det et tilfælde at Søren, som bor i lejligheden overfor dig, altid kigger ud ad sit køkkenvindue lige idet, du sætter dig til rette i solsengen? 

3. The struggle is real, når du soler på stranden. Kombinationen af solcreme og sand, som tilsammen giver en meget sandpapirs-agtig følelse, er altså ikke den fedeste, især ikke når du ligger og prøver på at ligne en lækker strandløve, som slænger sig naturligt på stranden. 

4. Uanset hvordan du vender og drejer din computerskærm udenfor i solen, er den bare for mørk til, at du på nogen måde kan se, hvad der sker på den. Satans, tænk hvis vi kunne se Netflix OG sole på samme tid? Så ville vores liv være komplet! 

5. ‘Nu må jeg da have solet i et godt stykke tid’, *kigger på klokken, som viser, at der kun er gået 12 minutter siden sidst, du kiggede*... Tiden går bare langsomt, når du soler alene. 

6. Dine høretelefoner bliver ved. Med. At. Falde. Ud! Argh! ‘Hvorfor er det bare umuligt at sole OG høre musik i høretelefoner på samme tid?’

7. Gennem dine solbrillers mørke glas ligner du en lækker solbrun babe. Derfor er frustrationen ekstra stor, når dine stænger igen ligner selvlysende pølser, idet du tager solbrillerne af. 

8. ‘Jeg behøver ikke at bruge solcreme i dag. Solen er sikkert ikke så stærk, og så bliver jeg også hurtigere brun’. Klip til at du ligger i din seng og ligner en kogt reje, mens du ihærdigt forsøger at redde din solbrændte hud med utallige lag aftersun.  

9. Når din hud først begynder at skalle, er der ingen vej tilbage. Nooo, der findes intet værre, end når din flotte brune farve, som du har brugt utallige timer i solen på at opnå, begynder at skalle af, snøft.