Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

J.Lo nægter at gå på slankekur

Og da hendes manager sagde, at det skulle hun, fyrede hun ham!

29. september 2005

Mangen en kvindelig superstjerne har klaget over, at det er superhårdt at leve under mediernes konstante pres om at være tynd og køn nok. Men kun få har gjort noget så konkret ved sagen som Jennifer Lopez ? da hendes manager beordrede hende til at gå på slankekur, fyrede hun nemlig gutten på gråt papir og uden at tøve.

- I starten, da jeg først begyndte at lave musik og film, tror jeg, at jeg havde denne her holdning om, at jeg ikke var nødt til at være som de andre. Jeg blev ikke nødt til at indordne mig og blive meget tynd, fortalte multitalentet i et interview.

- Selvfølgelig var der folk, som prøvede at ændre mig og få mig til at tabe mig. Jeg havde denne her manager, som var meget kritisk over for min facon, han synes at alle skulle se ud som Heather Locklear ? tynde og blonde. Jeg fyrede ham ? jeg mente nemlig slet ikke, at det var mig.

Og mon dog ikke også Jennifer havde ret - hun har i hvert fald formået at score både kassen, en cool karriere og en lækker mand - selvom hun er brunette og har dejlige, kvindelige former... Sådan skal de ha' det, J.Lo!

Du vil (garanteret) også kunne lide